Avatar uživatele
nikolqa.o

Budu mít po obnovení PC do továrního nastavení znovu možnost upgradu na Win 10 ?

Dobrý den,

pár dní po tom, co jsem nainstalovala Win 10 přestal můj notebook pracovat tak, jak by měl. Nevím zda to bylo instalací nějakého programu, ovladačů nebo aktualizací.

Teď po dvou měsících neúspěšného řešení problému jsem se rozhodla, že spustím obnovení do továrního nastavení. Správně by se mi potom měl nainstalovat předchozí Windows a to Windows 8.1. Ale teď mě zajímá, jestli potom budu mít opět možnost spustit upgrade na Win 10? Win 8 mě štve pro jeho nebídku start.

Děkuji.

tony2412: já vím, že když mám Win 10 déle jak měsíc, tak se nemůžu k Win 8.1 vrátit normálním způsobem (http://window­s.microsoft.com/cs-cz/windows-10/help-upgrade-windows-10), ale jde to obnovením továrního nastavení. Po obnovení továrního nastavení by se do počítače měl nainstalovat windows, který tam byl v době, kdy se počítač kupoval. Ale přijdu o všechny nainstalované programy (je tam možnost zachování dat). Kdybych přešla zpět na Win 8.1 v době toho měsíce po instalaci Win 10, nepřišla bych ani o data a ani o programy. Tady je vše popsané: http://window­s.microsoft.com/cs-cz/windows-10/windows-10-recovery-options

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3115 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Ano, budeš…
😉
Případně se kukni sem – https://suppor­t.microsoft.com/cs-cz/kb/3081048

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tony2412

Mám dojem,že když máš desítky dýl jak měsíc,tak už se vrátit nejde,já když jsem nainstaloval desítky,tak mi to blblo,proto jsem se po dvou dnech vrátil k W 8,1 ale to mi taky fungovalo úplně děsně,tak jsem znova stáhnul desítky a teď mi to už funguje perfektně !

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
AmazedWolf

Na 10 se vykašli úplně, kámoš je má a roz..balo mu to celej počítač.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek