Avatar uživatele
AnnMary

Když mi kamarádka zítra dopoledne pošle menší balík, bude u mě na poště pozítří v 8:00?Pošty jsou od sebe vzdáleny 90km?

Doplňuji:
Nebo exituje něco, že by si kamarádka připlatila, aby mi to přišlo dříve?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4628 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Pokud to podá jako obchodní balík, tzak to pravidelně chodí do 24 hodin. Jaká je vzdálenost jednotlivých pošt neni důležité. Balíky se nedopravují přímo. jestli tam zásilka bude v 8,00 nelze říct, záleží kdy je tam rozvoz. Mohla by jste ale požádat zítra na poště, že vám přijde balík, aby vám ho tam nechali a že si ho vyzvednete sama.To by jste měla do 8,00 zvládnout.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
myšpulín

Je pravdou, že heslo pošty je Dneska podáte, zítra dodáme. Ale na 100% bych neočekávala, že Vám balíček pozítří v 8:00 hodin na poště vydají. Než na poště zásilky rozdělí, tak počítejte s vydáním balíčku spíše v pozdějších hodinách.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
fablen

Ať balík pošle jako obchodní, je tam vyšší poštovné, ale garantují dodání do 2.dne. Pokud jej pošle jako klasický, pak Vám taky může dojít třeba až za týden.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Skúste počítať.
Ak Česká pošta večer preváža zozbieranú poštu, dodávacia pošta je súčasne regionálna rozdeľovňa a máte priame spojenie medzi poštami -pozemné alebo vlakové- doobeda to možte mať. Ak nie je priame spojenie a musí ísť najprv na regionálnu rozdeľovňu, čakajte radšej až na ďalší deň.
Ak si priplatíte -urýchlene- môžte to aj v druhom prípade mať na druhý deň

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Dnes podáte,zítra dodáme.To je heslo ČP!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alesh

Rozhodně bych na to nespoléhal! Česká pošta je socialistická instituce se socialistickou formou práce. Nedávno mi kolega vyprávěl, jak mu někdo posílal Express balík a nejen, že to stálo pěkný prachy, navíc to v termínu nedorazilo, resp. dorazilo, ale na poště nevěděli, že už ho tam mají, když tam volal na číslo uvedené na stránkách. Nakonec to bylo tak, že to číslo (jiné tam nebylo) bylo na oddělení psaní, nikoli balíků. 🙂 Zkrátka bordel hadr, poštu bych zrušil, resp. zprivatizoval.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek