Avatar uživatele
Stingo

Když mám telefon dual sim, jsou aktivní obě SIM karty najednou nebo se musí přepínat?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3594 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

LG T375 dual sim umí pracovat s oběma simkami najednou,ty si můžeš vybrat ze které sim chceš volat nebo posílat sms,ale samozřejmě pokud budeš mít na jedné sim hovor,tak na druhou se ti nikdo nedovolá,protože je mobil zaneprázdněn.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
vertigo

Je dobré se přesvědčit u konkrétního modelu ale je zvykem umět provozovat obě najednou (což má taky smysl, ale rozmary výrobců jsou někdy…)…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Kvalitní telefon pracuje obsluhuje obě karty najednou a když je třeba, tak se jedna karta nechá vypnout. To ovšem každý duální telefon neumí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
NikkiHeat

Můj HTC dual sim 500 desire...­.....má aktivní obě sim karty. Jednoduše jsem na příjmu na dvou číslech zároveň. Když si chci zavolat tak před zmáčnutím hovoru si mohu vybrat z kterého čísla budu volat. Je to docela vychytaná věc.....

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pepa25

Záleží na konkrétním modelu, ale obvykle (např. Samsungy vyrobené v posledních 3 letech) jsou aktivní obě SIM najednou, tzn. dovolají se mi lidé na kterékoliv z obou čísel. Pokud chci volat, zvolím číslo z kterékoliv karty nebo telefonu a vyberu (přepnu), přes kterou SIM volám. Jediné omezení: samozřejmě není možné přijmout hovor, když mi někdo volá na to druhé číslo – obsazené se hlásí obě. Ještě mám osobní zkušenost, že SIM2 může mít malinko slabší příjme signálu (ale to je možná subjektivní). Jinak se opravdu dá vše zvolit (např. data mám dovoleny jen na SIM2 atd.)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek