Avatar uživatele
autacek

Budu-li si hledat bydlení, mohu si přát od realitky, aby byl v blízkosti třeba obchod, park a nebyli tam cikáni?

Zajímavá 0 před 2304 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Samozřejmě, můžeš si přát cokoli.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Budete-li si hledat bydlení, měl byste hledat přímo, nikoliv prostřednictvím realitky. Ta Vám napovídá, co budete chtít slyšet, protože odpovědnost nebude na ní, ale na pronajímateli. Realitka má jen ty informace, které jí poskytne majitel. A majitel jí nemůže poskytnout informace, které nemá…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mc Merkurion

…přeci todle bejvaj většinou první věci, kterýma realitky na prodej lákaj (teda krom těch cikánů, o tom se nesmí psát /mluvit může/, ale to tě asi nepřekvapuje) …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Myslím že tohle se vztahuje jenom na realitky, nebo pokud bys ty sám byt pronajímal, ale jistě to nevím. Ale i kdyby, tak o cikánech nemusí padnou ani slovo, můžeš požadovat lokalitu s nízkou kriminalitou, minimální hlukem po nocích a určitý stupeň čistoty v okolí bydliště a seš z obliga.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Přát si můžeš cokoliv a ona Ti může cokoliv nakecat. Horší je, pokud je vše písemně. S pojmem cikáni by asi mohly být potíže, lépe by bylo vhodnější formulovat „občansky nepřizpůsobivými“.
Daleko spolehlivější ale je, v případě zájmu o konkrétní místo, provést vlastní „rekognoskaci“ a vyzpovídat pár místních obyvatel.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek