Avatar uživatele
Psychotic

Když někam letím s mezipřistáními, přenesou moje zavazadla z letadla do letadla sami?

Zajímavá 0 před 2850 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Ano. Ale může se stát, že návazný spoj zavazadla nestihnou a letí dalším letadlem. Pak můžeš žádat o odškodnění. A to je celkem vysoké. Třeba na nákup ošacení, které v zavazadlech máš atd.
Samozřejmě mám na mysli zavazadla v zavazadl. prostoru, ne ta příruční co máš u sebe.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Vy sa o svoju batožinu po jej odovzdaní aerolinkam už nestaráte až do cieľového letiska. Niekedy vás dokonca batožina predbehne, ale väčšinou letí vo vašom lietadle. Dosť nepríjemné je, keď vašu batožinu miesto do Egypta naložia do Oslo už na východziom letisku, ako sa nám stalo.
Najviac výrazné je to pri veľkorozmernej batožine, keď sa do vášho lietadla batožina nezmestí. Potom to lieta z jedného letiska na druhé,tretie, štvrté, vhodnými lietadlami, kým doletí do cieľového letiska. Nám raz pri služobnej ceste takáto nadrozmerná batožina letela z Bratislavy do Prahy, odtiaľ iným lietadlom do Amsterdamu, Štokholmu, Ríma a po 3 týždňoch doletela do Istambulu. Našťastie nás o tomto informovali vopred, takže batožina išla v predstihu.

PS. asi si budem musieť urobiť IT dovolenku, občas miesto do odpovede napíšem odpoveď do diskusie ☹

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
led

Vy sa o svoju batožinu pri jej odovzdaní aerolinkam už nestaráte až do cieľového letiska. Niekedy vás dokonca batožina predbehne, ale väčšinou letí vo vašom lietadle. Dosť nepríjemné je, keď vašu batožinu miesto do Egypta naložia do Oslo už na východziom letisku, ako sa nám stalo.
Najviac výrazné je to pri veľkorozmernej batožine, keď do vášho lietadla batožina nezmestí. Potom to lieta z jedného letiska na druhé,tretie, štvrté, vhodnými lietadlami, kým doletí do cieľového letiska. Nám raz pri služobnej ceste takáto nadrozmerná batožina letela z Bratislavy do Prahy, odtiaľ iným lietadlom do Amsterdamu, Štokholmu, Ríma a po 3 týždňoch doletela do Istambulu. Našťastie nás o tomto informovali vopred, takže batožina išla v predstihu.

před 2850 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek