Odpoveď byla označena jako užitečná
Protože z něho vyrobíš jakýsi polotovar svařáku. Ohřátý alkohol, všechny ty třísloviny a kyselinka se pak projevují daleko intenzivněji. Naopak dobrá slivovica 53%, když je vychlazená, vklouzne so hrdla hladce, aniž bychom dštili oheň na způsob maršála Malinovského.
3Kdo udělil odpovědi palec? Arne1, Mc Merkurion, Smackdown
před 2346 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Smackdown Nahlásit |
Co? Tak tohle by mě teda nenapadlo a že jsem všehoschopnej…
0
před 2345 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mikrovlnka je velmi necitlivý nástroj pro ohřev. Jídlo se při ohřevu v něm pokazí minimálně, ale necháme-li v ní ohřívat víno nebo třeba čokoládovou polevu jen o trošku dýl než je zdrávo, „napálí“ se a zkazí se jeho chuť.
Drap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |