Avatar uživatele
Smackdown

Když ohřejeme v mikrovlné troubě červené suché víno 0,2 l, proč potom chutná jako tvrdý alkohol který seká v krku?

Víno a změna chuti.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2346 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Odpoveď byla označena jako užitečná

Protože z něho vyrobíš jakýsi polotovar svařáku. Ohřátý alkohol, všechny ty třísloviny a kyselinka se pak projevují daleko intenzivněji. Naopak dobrá slivovica 53%, když je vychlazená, vklouzne so hrdla hladce, aniž bychom dštili oheň na způsob maršála Malinovského.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Smackdown Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Co? Tak tohle by mě teda nenapadlo a že jsem všehoschopnej…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
HZK

Mikrovlnka je velmi necitlivý nástroj pro ohřev. Jídlo se při ohřevu v něm pokazí minimálně, ale necháme-li v ní ohřívat víno nebo třeba čokoládovou polevu jen o trošku dýl než je zdrávo, „napálí“ se a zkazí se jeho chuť.

před 2346 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek