Avatar uživatele
anonym

Když se řekne o nějaké holce, že je poddajná, tak to znamená jako, že není složité jí dostat do postele?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2629 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Význam příd. jména poddajný

  1. který se poddá pružný, poddajná kůže tvárná; — poddajné tělo
  2. přizpůsobený, povolný, měkký atd. : poddajná povaha;

Navím, koho požaduje muž za poddajnou dívku, ale nemusí jít vždy o oblast sexuální.

Myslím si, že poddajná dívka poslouchá svého „pána“, často nedokáže mít svůj názor, své představy o dalším postupu. Pokud je má, bojí e je prosadit. Nedovede se spolehnout sama na sebe, často si neuvědomí, co je pro ni důležité. Neumí bojovat. Až najednou se něco zvrtne a dívka jako by dospěje.

Někde jsem četla, že v Japonsku platí, že muž je živitel rodiny a žena je mu podřízena, takže ideálemj je poslušná a poddajná mladá dívka., zřejmě se brání tím, že občas provokuje.

Možná stále mnoha mužům vyhovuje nejen poddajnost žen, ale i poslušnost, sexuální dostupnost atd. Žena „dodržuje“ tzv. ženské rysy chování, které převažovaly v minulosti, v době, kdy muž byl živitelem rodiny.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
CptKirilenko

Ne. To znamená, že už v posteli je a je v určitém smyslu slova poslušná. A nebo má nízkou teplotu tání a je snadno opracovatelná.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
456jkl@post.

Ano. Zaroven to znamena ze urcita cast jejiho mozku v tu chvili porazi zbyly mozek a potom telem te holky manipuluje ta vitezna cast mozku. A pokud to nekdo zna tak muze ovladnout tu viteznou cast mozku a delat si s tou holkou co chce. Nicmene jde o trestny cin ze strany toho kdo to zna a pouziva. Je to znasilneni…

Upravuji v 14:58 – muze jit i o jiny trestny cin, napr. zbaveni osobni svobody, vydirani … Jde v podstate o to, ze divka sama " zablokuje" mozek do pozice kdy o jejim tele rozhoduje pouze vitezna cast mozku … V podstate zabrani obrannym mechanizmum mozku nedelat s telem to co neni normalni … Obranne mechanizmy mozku jsou jakoby odsunuty na „slepou kolej“ odkud nemohou chranit a pomahat telu … Mnohdy k tomu dochazi udivek, ktere byly v detstvi tyrany a zneuzivany … Divka se fyzicky nemohla ubranit a " ochocila" svuj mozek tim zpusobem, ze „objetovala“ pouze cast mozku, ktery ji ulehci neprozit hrozny zazitek naplno… Potom dochazi k tomu, ze nasilnici vyciti u divky, ze urcita cast jejiho mozku je takto. „ochocena“ a dokazi teto „ochocene“ casti vyuzit … Neklesejte na mysli, da se to lecit …

Upravil/a: 456jkl@post.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

To je hodně zjednodušené tvrzení. Někdy by to tak mohlo být.

Slovo poddajný/poddajná ve spojení s člověkem
vnímám spíše jako tvárný, přizpůsobivý, otevřený novému, …
Záleží na úhlu pohledu, kontextu, …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek