Avatar uživatele
Tali Vael

Když si koupíte sekanou, děláte si karboše, nebo ji upečete v celku?

Sice vím, že se jedná o jedno a totéž maso, ale přiznám se, radši je mám jako barboše :)
Co vy? Taky radši karboše, nebo ji prostě upečete v celku v pekáči? :D

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? dudu, johana 56, dáma z ČR, gecco, AmazedWolf před 3010 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Když si umelu maso a udělám ´těsto´ na sekačku, část upeču v kuse, část po kouskách (karboše, čevabčiči, hambáče…)…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Shef

Tak jak kdy :) Taky si rád udělám karboše,ale věř že i tu kilovky sekaný bych byl schopnej sníst na posezení :D
Mimochodem když si ju dělám v celku,tak si ju vylepším tím že si jakoby udělám roladu dám si tam klobásku,natvrdo uvařený vajíčko a slaninu,smotám a upeču a dám si jen tak s chlebem :D

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

sekaná, karbanátek, sekaný řízek, čevapčiči, vepřenky je pro někoho jedno a to samé, ale není. takže mleté maso, poměr druhů hovězího a vepřového a pak další ingredience.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Sekanou si nikdy nekupuji. Pokud mám chuť, namelu si ji sám. Udělám na co mám chuť.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
sesednizkola

Uprime, nikdy jsem nemel odvahu ochutnat kupovanou sekacku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Kupodivu jsem ještě nekoupil sekanou pomletou u řezníka nebo v obchodě. Potřebné maso si pomelu doma, protože vím co v sekané bude.
V sekané je vložená panenka: http://postim­g.org/image/5pg82zw4t/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Když si koupím sekanou,tak ji sním.
Když koupím mletý,udělám sekanou nebo karboše.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
eldrcz

určitě karboše

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek