Avatar uživatele
venkovan

Když si vzpomenete na nějakou osobu se kterou jste měli oficiální poměr.

Jaké situace se vám při vzpomínce na ni vybavují?
Doplňuji:
Nevím na co zas myslíte. Myslím normální pracovní poměr uzavřený řádně podle platných zákonů. Copak si nevzpomenete na lidi kteří s vámi i několik let pracovali?
Pokud jdem o mne, nejčastěji si vzpomenu na první den, když jsme se potkali a potom čas od času se vybavují nějaké okamžiky z práce, když při práci byla i nadstandardní sranda. Občas, ale i slyším chvíle, kdy šlo doslova o život. A co mne vždycky potěší, že i po letech když si zavoláme, je slyšet v hlase druhého, že je rád, že se slyšíme. Tedy u mne převládaly především děvčata – kluci moc nepracují – jsou pohodlní.
Je vidět, že když se napíše poměr, tak myslíte na bůh víc o, ne jen na kamarádský pracovní vztah. A toho je dle mne méně než těch na které myslíte.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4215 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Nevím,jestli se dá považovat sousedský vztah za oficiální či nikoliv. S některými sousedkami jsme si užily moc legrace i jsme si vzájemně pomáhaly, některé bych raději nepotkala. Totéž s kolegy a kolegyněmi. A ostatní poměry ? Vlastně zrovna tak ! Ať už oficální nebo ne, legální nebo nelegální, dobrovolné i nedobrovolné. Jediné vztahy, jejichž výběr můžeme ovlivnit jsou ty partnerské, ostatní vztahy si nevybíráme.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
manon

Tak Ti nevím. Pracovní poměr jsem měla vždy se zaměstnavatelem a to nebyla fyzická osoba :) a tak k ní nemám vztah nijak „osobní“ :)
Ale na bývalé kolegy vzpomínám ráda, ráda se s nimi i potkám, vzpomínám vždy spíš na to dobré a tak těch pár výjimek, co dobrými kolegy ostatním nebyli – ty jsou tak v úzadí mysli, že je těžké si je vybavit.
Jasně že mne taky napadly poměry zcela jiné :) Na ty se nezapomíná a vzpomínky jsou pěkné – protože i když skončily, tak bez zášti, hádek a někde i přátelství zůstalo.
Doplňuji:
*nebyly (i když to byli někdy i chlapi) :)

Upravil/a: manon

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?mosoj Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Nerozumím dost dobře pojmům oficiální a neoficiální poměr.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Teraz som vážne na pochybách…
Oficiálny pomer majú predsa ľudia už od narodenia k rodine, spoločnosti dokonca v 15.roku života to spoločnosť potvrdzuje Občianskym preukazom.
Čo sa týka spomienok, čím som staršia, pásmo spomienok sa posúva ďalej do minulosti, takže keď si spomeniem, tak tá osoba väčšinou už nie je medzi nami…
A čo sa týka neoficiálnych, nebuďte až tak zvedavý.
Doplňuji:
Z odpovedí vidno, že ak je zle formulovaná otázka, môže dôjsť k inému výsledku.
A pritom stačilo tak málo : slovíčko „pracovní“

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ten který je

To zde nemohu psát,ale některé byly oficiálně moc šikovné…:-D
Doplňuji:
Venkovan:To ale nikdo nemůže vědět co si myslíš a co se ti honí v hlavě.

Upravil/a: ten který je

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
huxa

neexistuje žádná :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kamionacka09

Jo vzpominam jak s nejakyma kolegama kamionakama nekde na parkovistich a benzinkach byva sranda.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

jsem na tom podobně jako huxa
Doplňuji:
pokud jde o ten pracovní poměr, tak na šéfovou radši nemyslím :{D> a na kolegy (i bývalé) si občas vzpomenu, občas zajdem (i s těmi bývalými) na pivo. U bývalé skotské kolegyně se mi vybaví její exotický šarm, u bývalé rumunské taktéž (s těmi už tedy na pivo nechodím, obě odešly zpět do svých vlastí). U místního bývalého kolegy jeho neobyčejný lingvistický talent (kam jsme se na něj všichni hrabali i přes jeho mladý věk /pouhých 18/) a umístní bývalé kolegyně její zvláštní kouzlo …

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pizlicka

co ti je potom?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
led

Bejvávalo… :)
Pracovne sa stretávam s rôznymi ľuďmi, na niektorých spomínam, niektorých by som rada vymazala z pamäte. Problém je ale v tom, aj keď sa hovorí ináč, všetko prežité sa ukladá v pamäti (kdesi v zákutiach pamäťového skladu), niečo sa hneď uzamkne, niekde ostávajú dvere otvorené a dokonca niektoré sa okladajú pekne všetkým na očiach do vitríny.
Záleží na samom človeku, kedy ktorú spomienku sprístupní.

před 4215 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek