Avatar uživatele
Lamička

Když stahuji přes torrenty hry – ale poé co ji stáhnu zakážu seedování – je to i nadále sdílení ? Prosím poraďte rychle

Když stahuji přes torrenty hry – ale poé co ji stáhnu zakážu seedování – je to i nadále sdílení ? – Stáhnu nějakou hru a to se stáhne pak naskočí : Seedování – a já to stopnu takže mám jen hru je to i tak sdílení ? prosím a jak na mně ohou přijít ?
Doplňuji:
Děkuji moc ještě by mě zajímalo jak na mě přijdou nebo proč na mě přijdou a jakým způsobem a jestli vůbec :D

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? chudst před 4609 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
chudst

Dulezite je, ze sdilite i behem stahovani. Takze at po dokonceni stahovani zakazete cokoli, treba i vypnete pocitac a utecete do podzemniho krytu a v klidu si vychutnate vas treba oblibeny vanilkovy pudink, porad jste neleaglne stahoval. Takhle torrenty holt funguji.

Jinak ale ciste abych odpovedel na vasi otazku: ano, kdyz zakazete seedovani, zakazete tim logicky stahovat vase data jinym uzivatelum.
Doplňuji:
Stahuji miliony uzivatelu denne. Neni pravdepodobne, ze na vas prijdou, pokud to nebudete na forech vsude vytahovat (a ano, uz jen tim, ze jste to pripustil zde, je muze privest na stopu) a chlubit se tim. Jaky je postup pri odhalovani stahovani, nevim, ale byla by asi spise nahoda, kdyzby na vas prisli. Nicmene ted mi kamarad z vejsky vypravel, ze do jeho tridy vpadli chlapci a zatkli behem vyucovani kluka, ze siril nelegalne filmy. Takze ano: i v Cesku je to aktualni otazka.

A popravde receno: proc pouzivat nelegalni torrenty, kdyz muzete legalne stahovat z rapidsharu, ulozta, share-rapidu a dalsich?

Upravil/a: chudst

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

reakce na doplneni otazky:

prijdou na to ze nekdo z tveho pocitace sdilel dany film, to ano … ale nevi kdo, protoze znaji pouze adresu pocitace, mohou tedy obvinit tak nanejvys ten pocitac kdyz budes tvrdit ze o tom nic nevis a ze ten film asi stahnul nadalku nekdo kdo ovladl tvuj pocitac aby te poskodil.

Ve spolupraci s tvym poskytovatelem internetoveho pripojeni zjisti komu patri dana ip adresa pocitace a pak ti mohou dokonce i poslat nejaky opravdu hodne vyhruzny dopis, to je asi tak maximum co mohou delat …

take muzes rici ze pouzivas anonymizacni sit TOR, ta funguje tak ze ti poskytne anonymitu na internetu ale soucasne pres tvoji adresu poskytuje anonymitu i jinym uzivatelum, to znamena ze oni mohou pres tvuj pocitac delat cokoliv tedy i stahovat filmy aniz bys o tom vubec vedela … z toho logicky plyne ze nemuzes byt vinna, mohl to udelat kdokoliv pokud na tvem pocitaci evidentne bezi TOR a pouzivani anonymizacnich siti neni nelegalni.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek