Avatar uživatele
anonym

Když už je neprůstřelná vesta, jsou i neprůstřelné kalhoty, boty, rukavice a helma, aby byl člověk zcela ochráněn?

Zajímavá 0 před 2576 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Kdyby měl vše jmenované, tak už by se člověk ani nepohnul. Bral bych jenom tu ochranu hlavy. Vše kromě zasažení do ní a do hrudi či břicha zpravidla není život ohrožující. A na pindík je šuspik.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
bricks

Kevlarová obličejová maska existuje…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Radius

U nás se moc nestřílí, to aby člověk nechodil po chodníku u frekventovaných silnic, může tam jet náklaďák a vjede na chodník a je konec. Tady u nás vjela nějaká mladá nešikovná řidička s osobákem na chodník menší rychlostí a narazila do domu, naštěstí tam zrovna nikdo nešel, kdyby tam zrovna někdo šel po chodníku – tak nevím jak by dopadl. U toho domu (jak do něho narazila) spadla omítka asi na 2 m, žádná větší škoda na domě nevznikla, jinak to se pak opravilo (nová omítka stejné barvy), dnes když jdu okolo, není na tom domě nic poznat. Co se stalo s autem nevím (myslím bylo jen lehce poškozené), ani řidičce, ale jí asi nic. Když teď jdu po tom chodníku (a vedle jezdí auta) tak kdybych na to měl myslet, nemohl bych tam vůbec chodit ani s neprůstřelnou vestou. To samé bych nemohl chodit nakupovat, kdybych myslel na to, že tam může nějaký jiný nakupující vytáhnout ostrý nůž a rychle mě bodnout do hrudi.
Pro jistotu jsem si pořídil pepřový sprej (snad ho nebudu nikdy potřebovat).

To samé když jsem v Praze v metru, nemůžu myslet na to, kdyby mě někdo shodil třeba ze schodů (každopádně se madla vždy dobře držím).

Upravil/a: Radius

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Ještě to chce neprůstřelnou bundu sakra. :) Snad jse vše k sehnání.

před 2576 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek