Avatar uživatele
Cullinda

Když výrobce změní oblíbenou potravinu : zvyknete si, přestanete kupovat?

Právě jsem totiž napsala mail společnosti vyrábějící K&K arašídy s dotazem zda se hodlají vrátit ke svému standatu, nebo budou pokračovat v klamání zákazníka..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, annas, Jahoda, anonym před 5002 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

záleží co se změní pokud dají jen jiný obal a chut zůstane stejná tak jí kupují dál,když je jiná chut i cena tak na ne prdím

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
kvikal

člověka to zamrzí, možná i naštve ale to je tak všechno co se s tím dá dělat

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
verka

Už to potom nekupuji. Nevím, jestli to také nebylo dětstvím, ale teď to chutná hůř.
Miňonky, tatranky, o uzeninách ani nemluvím. Asi bychom vytvořili dlouhý seznam. Nedávno jsem v krásném obalu nakoupila stopky a slupky od rozinek. Podvádíme sami sebe a to je na tom to nejhorší.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Asi záleží na tom, co vše si češi nechají líbit. Zmiňované arašídy také patří (nebo patřily?) k mým oblíbeným.
Četla jsem, že když CocaCola změnila v USA p§vodní recepturu, zdvihl se takový ohlas, že se firma vrátila zpět k původní.
Asi také napíšu mail, ohledně těchto arašídů.
Moc dobrot na trhu není.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
straširybka

mně a manželovi změnili farmářský dresing. byl výborný, jedli jsme ho k hranolkám, já někdy i na chleba ve vajíčku, k číně…teď ho změnili, ale kdyby o chlup, změnili ho úplně, je to něco jiného. už ho nekupujem a ani hranole a čínu moc nejíme, protože bez toho to není ono. důvod – myslím, že to je tak, jestli si to dobře pamatuji, že společnost koupila nějaká polská společnost a začali to dělat podle sebe. jinak monte, jogurty rumba a hlavně kávový zrna – zákusky. snad všechny cukrárny jedou podle nějakých předpisů a poctivé kávové zrnko s chutí opravdové kávy a čokolády se změnilo na hnusný (čokoláda tam už není, jen cítím v puse tuk), ještě menší a ještě dražší ☹

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
modrypezotek

Já už salámy v marketech vůbec nekupuji. Zajdu k soukromému řezníkovi. Stojí to mnohem víc ale salám mi do druhého dne, nemohu najít to správné slovo, nezeslizne?, v lednici vydrží dobrý nejméně týden, když ho vytáhnu z mražáku, tak mi nezůstane polovina a druhá půlka samá voda, a chuť, to už někteří ani neznají.

před 5000 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek