Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Keyboard s pc přes USB kabel

Dobrý "štědrovečer",
Mám takový problém .. Pořídil jsem si workstation Kurzweil PC3 LE7. A než si dokoupím ozvučení, tak jsem chtěl hrát. Ovšem problém spočívá v tom, že když jsem klávesy propojil s pc přes usb, tak se sice ovladače a vše naistalovalo správně, ovšem když stisknu jakoukoliv klávesu, tak z repro od pc se neozve ani píp.. Nevíte prosím Vás jak to zporovznit ? Jestli to tedy vůbec přes obyčejné USB jde, jestli k tomu není zapotřebí jiných kabelů.
Předem děkuji za odpovědi..

Předmět Autor Datum
Jen tak samo od sebe to hrát IMHOj nebude. Máš na PC nějaký hudební editor? To USB rozhraní je pro M…
host 24.12.2013 23:12
host
Na technické věci jsem docela "levej" .. Tak to popíšu tak nějak k pochopení, snad to pomůže .. Ke k…
Kurz... 24.12.2013 23:19
Kurz...
Mrkni sem: http://www.audiozone.cz/midi/propojeni-klaves-s-po citacem-t15409.html
host 24.12.2013 23:29
host
Díky za typ .. Taky jsem na to narazil .. Akorát tedy pořád nějak nevím, jestli když to tedy zapojím… poslední
Kurz... 24.12.2013 23:43
Kurz...

Na technické věci jsem docela "levej" .. Tak to popíšu tak nějak k pochopení, snad to pomůže .. Ke klávesům byl dodán kabel, kde na druhém konci je USB k připojení k PC, to jsem udělal a na PC mi vyskočilo, že zařízení je nainstalováno správně a je připraveno k použití. A já jsem žil v domnění, že když začnu hrát, tak zvuk začne vycházet z repro.. Ovšem opak byl pravdou .. Program mám audacity, jestli to postačí?. Takže s tím programem by se to mělo rozjet nebo je zapotřebí dalších kabelů? Jestli mohu poprosit, tak nějaké podrobnější vysvětlení.. Děkuji.

Díky za typ .. Taky jsem na to narazil .. Akorát tedy pořád nějak nevím, jestli když to tedy zapojím přes USB a rozjedu to nějak přes ten program, zda budou slyšet tóny jak je budu aktuálně mačkat .. Ale možná bych to měl nechat na zítra, protože dnes už mi to nejspíš leze na mozek ..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru