Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Klávesnice NTB Acer Aspire 5715Z nereaguje

Dobrý den. Holce dnes přestala fungovat klávesnice NTB Acer Aspire 5715Z. Nejprve se prý náhodně začal tisknout nějaký znak přes celou obrazovku (asi byla zrovna na Facebooku :-)), až klávesnice nakonec zmrtvěla docela. Notebook jsem samozřejmě pohotově rozebral (jsem tak trochu šťoural), ale dle očekávání jsem v něm nic podezřelého nenašel, akorát spoustu tištěných obvodů. Vrtá mi hlavou, že odešla celá klávesnice naráz - tedy všechny klávesy. Je to vůbec možné? A jaká je pravděpodobnost, že to klávesnicí vůbec není? Nová stojí šest stovek plus poštovné, tak se chci nejprve poradit, než ji koupím, možná zbytečně. Jinak NTB funguje. Akorát bez klávesnice nenaklepu heslo, takže se do něj nedostaneme.
Díky za radu.

Předmět Autor Datum
klavesa je mozno len zaseknuta, treba pomackat vsetky klavesy nech sa uvolni. Ci to je klavesnicou s…
MM.. 21.03.2012 21:26
MM..
Exeterní kláveska funguje?
Cat 21.03.2012 21:26
Cat
Tak dneska jsem koupil externí USB klávesnici a připíchl ji k tomu střepu. A funguje. Jupí! Ta rozbi… poslední
JanJan 22.03.2012 18:54
JanJan

Tak dneska jsem koupil externí USB klávesnici a připíchl ji k tomu střepu. A funguje. Jupí! Ta rozbitá dnes po zapnutí zase chvíli fungovala, akorát nešla levá polovina, tedy všechny levé klávesy až někam po "F", a repráčky NTB neustále vydávaly zvuk jako mučená kočička. Jako by byl v klávesnici nějaký kraťas. Je to možné? Pak fungovat přestala, ale mučená kočička zůstala.
Tak jsem NTB zase rozebral a klávesnici odpojil. Asi bude někde promáčknutá. Budu muset holce říct, aby přestala posilovat. Risknu to a objednám novou. Když tak vyhodím sedm stovek. Přišel jsem o víc.
Dík.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru