Avatar uživatele
Rohlik

Koho zajímavého znáte přes 5 známých/lidí?

Má babička má kamarádku, která chodila s Ivankou Trumpovou na školu a která je byvalá manželka Donalda Trumpa. Takže v podstatě znám přes 4 lidi prezidenta USA.
A co vy? Koho zajímavého znáte?

Zajímavá 0 před 2198 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

Znám naprosto každýho z reportáží známých reportérů, takže všechny hned z druhý známý ruky!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Znám spoustu zajímavých lidí u přímo

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
yuko

Babiccin soused byl ostravsky herec Josef Kobr. Mamka chodila na gympl s Ludkem Nekudou, jeji sestra – moje teta do tridy s Martou Drottnerovou, pozdeji pracovala s Rajkem Doleckem. Otec se znal s Jaroslavem Wykrentem a tak bychom mohli pokracovat.

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Každý človek je svojim spôsobom zaujímavý
Každý človek má známeho, ktorý má známeho, ktorý má známeho, ktorý má …
Možno myslíte niekoho známe pre verejnosť, ale aj tu má každý človek (ak nemyslím absolutného samotára na osamelom mieste, ďaleko od iných ľudí) známeho, ktorý má známeho, ktorý má známeho, ktorý má …
Zjednodušene by sa dalo povedať:
Každý pozná každého, či už priamo, alebo sprostredkovane cez médiá, alebo iného známeho, pretože ten má známeho, ktorý má známeho, ktorý má známeho, ktorý má …
Naozaj mám napísať sem všetkých na svete v súčasnosti i v časoch minulých, ktorých poznám, či už priamo, alebo sprostredkovane? Myslíte, že je tu dosť miesta?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kelt

Jsem soused bývalého premiéra Nečase, který díky své funkci poznal mnoho vlivných lidí. Pokud bych uvedl, kde jsem pracoval, tak ředitelé firmy se znali s představiteli města, okresu a kraje a tedy i senátu, někteří pracují v zahraničních firmách, dále ze soutěží znám také mnoho lidí atd. Takže kdybych počítal známé přes 5 známých, měl bych znát teoreticky několik miliard lidí. Což je samozřejmě blbost, ale podle otázky to tak vychází.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Gestas

Babiše, Zemana, Sobotku, Chovance… (stačí znát trochu politicky angažované lidi).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek