Avatar uživatele
Adéla Joon

Kolik bych asi mohla zhubnout, kdybych každý den udělala 20sklapovaček a omezila jídlo…Potřebuji se totiž o prázdninác

h vlést do plavek a mít plochébřícho ale pomocí jenom sklapovaček nebo kolik bych jich asi měla udělat abych po měsíci viděla výsledek takže denně kolik?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4384 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Adélko, mám odzkoušeno, že pas nejlépe tvarují "břišní tance a tělo celkově kalanetika. Jídlo bych omezovala jen velmi opatrně (omezit sladkosti, tučné apod.) a s náhlou fyzickou aktivitou bych byla také na pozoru. Jen aby nakonec vše nepřineslo opačný výsledek – t.j. přetížený a vysílený organizmus. S pohybem rozhodně začněte, ale vyberte si takový,co Vás bude bavit trvale.
Přeju hodně štěstí, aby se Vám Váš záměr podařil.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Měsíc je příliš krátké doba, i do prázdnin už toho času moc neni. Toto nejsou věci, které se dají vyřešit okamžitě a snadno. U každého to taky funguje jinak. Myslím, že bys ke sklapovačkám měla přidat i jiný pohyb/třeba běh / Jídlo nijak radikálně neomezuj, spíše změň složení toho co jíš.
Nejsnadnější a nejrychlejší řešení bude koupit nové, větší plavky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Přesně tak větší plavky a je klid. Hubnutí není měsíční záležitost, kdo se na to dá, tak musí počítat, že kýženého výsledku dosáhne až s odstupem měsíců a ne, že udělá pár sklapovaček a za týden zhubne 5 kg, je to vážně dlouhodobá záležitost, neli doživotní a je třeba v ní vydržet, není to vážně jednoduché, je to doslova jako se odnaučit kouřit, musíš mít trvalý pohyb(ranní rozcvička,již zmiňované břišní tanece, běh), pravidelnou a vyváženou stravu.
Ranní rozcvička je důležitá pro nastartování metabolismu a také je důležité poslední jídlo, to by mělo být tak 3 hodiny před spánkem (důležité je omezení veškerého pečiva hlavně před spánkem).
Tak návod jsem napsal a když se toho budu držet tak za chvilku shodím těch svých 30 nadbytečných kil :).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Proč se chtít cpát do starých plavek (i kdyby ti byly)? S novou sezónou, nový sportovní dres, ne? 🙂
Ale vážně. Za měsíc zhubneš, jen pokud budeš držet krutou hladovku, ale o to rychleji kila zase naskočí zpátky (plus nějaké to navíc!).
Musíš celkově změnit svůj životní styl a musí tě bavit. Je to sice na delší dobu, ale má to trvalý efekt. Méně jíst = neřecpávat se, ne se šidit! Víc se hýbat, ano, ale ne jednostranně. Já osobně doporučuji tanec a plavání. Spokojenost zaručena. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek