Avatar uživatele
Amie

Kolik dní můžu nechat králíka s morčetem o samotě doma?

Za týden musím na několik dní odjet a potřebovala bych vědět, jak dlouho by to doma vydrželi moje chlupatý potvory. Mohla bych snad říct sousedce, aby jim tam něco hodila, ale jistota je jistota. Plus, co vše bych měla udělat aby to v pohodě zvládly. Mám je na zahradě v králíkárně a bohužel je vzít sebou nemůžu.

Někdo mi také radil, abych je dala ven na zahradu do výběhu (pevně zadělaný do země a nemělo by ho jít přeskočit), že to bude pro ně lepší. S tím že to překryju něčím nepromokavým. Co si o tom myslíte vy? Máte nějaké zkušenosti, když necháváte mazlíčky doma samotné?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4363 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Dva , tři dny bez problémů. Jen jim dát dostatek žrádla a vody.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Conchus

Dotud, dokud mají dost žrádla. Oba jsou býložravci, tak není problém. Jenom ta klícka bude po delší době pěkně zahnojená.
Doplňuji:
Svého psa nechám samotného doma jen pár hodin, protože mu bývá smutno a mně by to bylo líto.

Upravil/a: Conchus

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
www

Moje zkušenost již z dětství je taková, že králíci se s morčaty sblíží velmi rychle a dokonce rádi. Morčata žila výlučně v králíkárnách a měla se dobře.
Pokud se ale ta zvířata neznají, může, spíše ale nebude problém žádný. Sama si to mezi sebou vyřídí, klidně je dej k sobě.
Zkušenost

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

V králíkárně pár dnů vydrží, ale pojistila bych to ještě tou sousedkou. Pro každý případ bude lépe, když je zkontroluje. Vás může na cestě něco zdržet, a potom by byl malér hotový.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek