Avatar uživatele
Ganymede

Kolik mm vody smichat s kys. citronovou?

Ahoj,
Budu si kupovat mms a k tomu je kyselina citronova v granulich nebo v prasku jenze v navodech je at smicham mms s kapkou kys. cit. Takze jak z tech granuli udelat kapalinu jako v kolika mm vody rozpustit a kolik prasku nasypat?? Diky

Zajímavá 0 před 2791 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kelt

Existují tabulky rozpustnosti pro mnoho chemických látek, takže tam najdeš i kyselinu citronovou. Většinou je to určeno na 100 g roztoku – to je rozpouštědlo a rozpuštěná látka dohromady, tedy ve tvém případě je to kyselina citronová. Pokud tam najdeš, že ve 100 g roztoku je rozpuštěno třeba 25 g kyseliny citronové, tak si v 75 ml vody rozpustíš 25 g kyseliny citronové. Pokud budeš potřebovat menší množství, musíš si to přepočítat pomocí trojčlenky. Rád bych ti pomohl, ale neuvádíš žádné konkrétní údaje, jen nikc neříkající zkratky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Nevím jaké kde jste sehnala návody, ale časem se to hodně zvrhlo.
Originální MMS dle Jima Humbla je 23 % chloritan sodný ( žádné Savo a pod. !!!) a k tomu 10% roztok kyseliny citronové. Není s tím třeba dělat caviky stačí dát 10 g kyseliny citronové do 100 ml vody je to.
Na jednu kapku chloritanu sodného 23 % pak musí přijít 5 kapek té 10 % kyseliny citronové. Chloritan sodný se silnější než těch 23% nevyrábí.
S MMS jsem experimentoval asi tak před 7 lety když moje sestra onemocněla rakovinou. Tak jsem to zkoušel také. Sestře to nepomohlo již 6 let zde není a mně také ne. Dnes bych s tím již neexperimentoval, je to v podstatě škodlivé tělu.

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/jste-z-ostravy-nebo-blizkeho-okoli-a-mate-osobni-zkusenost-z-mms

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek