Avatar uživatele
zjentek

Kolik má Kim Čongun dohromady sourozenců?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, marci1 před 2401 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

To je tajné. Nesmí se o tom mluvit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Minimálně čtyři. Vlastního staršího bratra „Kim Jong-čcho“ a mladší sestru „Kim Jo-jong“. Dále nevlastního bratra „Kim Čong-nam“ (zavražděn) a sestru "Kim sul-song. 🙂
Jeho otec Kim čong-il měl tyto děti: První partnerkou, se kterou měl syna Kim Čong-nama (김정남), byla herečka Sung He-rim, pocházející ze statkářské třídy, kvůli čemuž byl vztah držen v tajnosti. Jeho manželkou se pak stala Kim Jung-suk, dcera vysoce postaveného generála, která mu porodila dceru Kim Sul-song (Kim Seol-song, 1974).[6] Ta se však nikdy neobjevila na veřejnosti ani nebyla publikována žádná její fotografie. Jeho družkou pak byla v Japonsku narozená tanečnice Ko Jong-hui,[7] která se stala matkou synů Kim Čong-čchola (김정철) a budoucího nového vůdce Kim Čong-una (김정운).[8] a dcery Kim Jo-čong.
https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Kim_%C4%8Cong-il

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Muffz

x = n – k, kde

n … počáteční počet sourozenců
k … počet sourozenců, kteří řekli jiný názor, než měl on

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Nedávno jsem si přečetl (pokud se nemýlím), že uvedl do vysoké politiky svou ségru, ale tetka wiki tvrdí jen že je nejmladším ze tří bratrů. Kolik sourozenců nechal už zavraždit jako na Filipínách, to už asi nikdo nezjistí. Povídá se něco o Ping-Pong-ilovi a Big-Bomb-senovi.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek