Avatar uživatele
stana73

Kolik máte přívěšků na klíčích? Máte i praktické (otvírák)?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, Honzucha, Terryle před 4800 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Terryle

Vidíš, nikdy mě nenapadlo je spočítat. Docela hodně – osm, ale jsou vesměs malý – takový ty plyšáky, co jsou třikrát větší než klíče, bych nepřežila. Mám drobnosti jako starý kuličkový ložisko nebo očkovací známku pro psa na oddělení skupin klíčů. A pak ty praktický – ty převažujou – kleštičky na nehty, cedulka s telefonním číslem a přívěsek s miniteploměrem. A samozřejmě karabinku na připnutí. A v poslední době si říkám, že si musím pořídit i nějaký blikátko – na novým bytě není u dveří světlo a věčně se nemůžu trefit do klíčový dírky… :o)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
sejtanka

Docela hodně,děti mě zásobují:-)Ale můžu říct,že mi někdy překáží.Otevírák mezi klíčema naštěstí nemám.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
poa.li

Jen klíče a karabinu. Praktické věci mám na švýcarském noži v kapse.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MILUSCHKA

Také mám jen karabinku na kožené myčce, kterou můžu prostrčit ruku, třeba abych klíče omylem nevyhodila, když jdu s košem…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Honzucha

Něco bych tam měl například otvírák na různé konzervy, flešku 1 GB, přívěšek s andělem, mini diodu na posvícení a ještě takové to malé stříhátko na nehty :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Prktického nic, protože nevím co bych tam měl praktického s výjimkou karabinky na připnutí či něčeho výrazného aby se klíče lépe hledaly v trávě apod. mohl připnout.
Jedině kdyby existovalo něco co na mne bude volat – „tady jsme, tad jsme – pod lopuchem, pod autem, za stromem …“ a přitom abych to slyšel jen já a nebo ti co mé klíče nezneužijí ve svůj prospěch. „Tleskací“ přívěsky nefungují, pořád na mne v práci volají.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
miškab

Mám jeden multi přívěšek na kterém je vše co mohu použít světlo,otvírák,nůž,čiš­tění na nehty, pilník na nehty a mnoho jiných.
Velký výběr mají na komasport.cz

před 4598 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek