Avatar uživatele
Dominik 720

Kolik oholení vydrží pohotové holítko Gillette a ostatní břity?

Ahoj.Začínám se holit teprve nedávno.Chtěl bych se zeptat.
Kolik oholení (tím myslím obličej,paže a tam dole) vydrží pohotové holítko Gillete Blue 3 ?
Navíc jsem zjistil že jsou i podkategorie Gillette Blue 3 (sense care,speed,ice,sim­ple3 pro) vůbec nevím jaký je mezi nimi rozdíl.Akorát v barvě a nic jiného ale stějně jsou některé dražší.Může mi to někdo vysvětlit ?
Potom bych se chtěl zeptat jak poznám že mám fakt hodně tupý břit ? Myslím že bere méně do hladka ale nevím to jistě.
Potom mám jestě třetí otázku.Dneska jsem si koupil Mach 3 a chtěl bych se zeptat jak dlouho mi vydrží břit než se ztupí ? Jinak jsem používal i Blue 2 ale tím se nedalo holit.Kus plastu a dva břity abych to shrnul.A vyplatí se mi holit se žiletkou než pohotovým holítkem ? Jak kvalitou,pocitem i cenově ?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2281 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

Gillete Blue 3 je nejlepší holítko od zn. Silver!!! Vyzkoušel jsem všechny břity od zn. Silver a nakonec jsem zůstal u Gilette Blue 3. Laciné a holí výborně. Moje vousy, tvrdé jak hřebíky, oholí 5–7×. Kdy to již nejde, poznáš sám.
Ty nekřesťansky drahé břity holí podobně. Problém je, že výborně holí do té doby, než je potřeba vyměnit břit a použít koupený náhradní!! Náhradní břity nejsou originál a jsou s kvalitou pod holítkem Blue 3!!!!!
Wilkinson je na tom ještě hůře, tam neholí ani originální břity.

Pokud chceš aby ti břit vydržel co nejdéle, dobře ho po holení očisti a rychle osuš ( třeba fénem). Na mokrém břitu dochází k elektrokorozi která ostří tupí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Muffz

Osobně mi Gillette (už nevím typ, stál kolem 500 Kč) nevydržel ani ne tři týdny při holení 3× týdně, což mi přijde málo za ty peníze.
Když byl břit tupý, tak se zasekával a trhal vousy.

Osobně už dlouhou dobu používám strojek a holím se na strniště, ne dohladka.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek