Avatar uživatele
Kelt

Byl to dobrý způsob,nebo byste přišli na lepší?

Koupil jsem mléko – 24 litrů ve 24 krabicích a nákup jem si rozdělil do 4 tašek. Potom jsem nákup nesl domů a to takovým způsobem. Vzal jsem dvě tašky, každou do jedné ruky a ušel jsem vzdálenost dvou pouličních svítidel,pak jsem se vrátil k obchodu, zbývající tašky jsem nesl na vzdálenost 3 pouličních svítidel a tak dále. Mohl jsem nést tašky na jedno místo – buď najednou a odpočívat nebo postupně a vracet se pro zbývající. Je v tom nějaký rozdíl, který způsob je účinnější, méně namáhavý? Jen mne to napadlo, zda je lepší chodit a nést méně, nebo nést hodně a pak odpočívat pro odnesení stejného nákladu na stejné trati. Tak děkuji.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 2803 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Tw!st

co takhle si nákup dovést v nákupním vozíku až domů a pak vozík zase vrátit?
nebo jet autem, nebo někomu říct ať vám pomůže, nebo nejdříve koupit množství co unesete, a pak jít koupit zase další? možností je spousta a jsou lepší než nechávat jednu třetinu nákupu u pouliční lampy, druhou v obchodě a třetí mít zrovna v rukou…

Upravil/a: Tw!st

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Mohla by to být zajímavá matematická úloha. Ale já bych to řešil tak, že co nejvíc nákladu donesu co nejdál a co nejblíž k sobě. Ušetřil bych si tak zbytečné špacírování na prázdno.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

V dnešní době mi pripada podivné realizovat takový nákup bez auta.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kia

Já bych si, v případě, že bych neměl jinou možnost, jak nákup odnést, koupil jenom dvanáct krabic mléka a ty bych ve dvou taškách odnesl domů najednou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek