Myslíš čerstvého? Tak toho stačí hrstka na poblití nebo tě bude bolet škopek. Jako děcko jsem jich taky pár pozřel a výsledek je popsán výše.
0 Nominace Nahlásit |
Čerstvé plody bych nedoporučovala jíst. 🙂
„Konzumace čerstvých jeřabin může přivodit lehčí otravu (nevolnost,
bolesti hlavy, dávení), kterou zřejmě vyvolává přítomná kyselina
parasorbinová a snad i kyanovodík. Sušením nebo vařením však jejich
toxicita zcela mizí.“
http://nadeje-byliny.eu/module/herbal/detail?id=34
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |