Avatar uživatele
Já...

Byl tu dotaz na zahr.krb-grill na kraji pozemku. Když splním ohlaš.povinnost, ale soused ho nechce, mohou mi ho zakázat?

Zatím jsme se sousedů neptali, ale ani se ptát nechceme, protože s ním stejně nebudou souhlasit. Ostatně jako s většinou věcí (přitom my jsme NIKDY neměli u nich s ničím problém…).

Dělí nás 2,5m vysoká zeď a my budeme chtít altánek s krbem-grillem právě na té 2.straně než ho mají oni…

Dojde-li ke sporu, může nám to úřad zakázat?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Marunka2 před 4776 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Tata

Bude to záležet na subjektivním názoru úředníků kteří budou rozhodovat. Pokud si totiž chcete postavit cokoli na svém pozemku, co by mohlo obtěžovat nebo znepříjemňovat život sousedů, může vám být stavba zakázána. U vás se jedná u stavbu která bude v každém případě vyvolala spory. Hluk při bujaré párty a navíc kouř a zápach z grilování je dostatečný argument, že sousedům je znepříjemňován život a kouř při jejich chorobách (ať již jsou nebo nejsou) je značně obtěžuje. Zkuste pergolu s grilem postavit co nejdále od všech sousedů, ale před tím je seznamte se svým záměrem a požádejte je o jejich písemné vyjádření. Teprve s tímto materiálem se běžte poradit na stavební odbor, jakou šanci při vašich podmínkách máte na povolení této stavby.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
koldy

první odpověď správná, lze se na takové i jiné situace připravit, a to u společnosti axa asist. více na http://pojiste­niul.webnode.cz

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví