Avatar uživatele
Ignác

Kolik spolu dva spí a praskne jim kondom,oba to ví,ale muž nemůže donutit ženy aby si vzala postinor nebo sla na potrat?

Znamená to tedy že už té noci ví že bude následujících 26 let platit alimenty a nemuže se tomu v našem právním systému nijak vyhnout, i když chyba byla na straně vyrobce kondomů ? Je to pravda, nezdá se mi to

Zajímavá 0 před 3759 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

V našem „právním“ systému si můžeš tak akorát nas… . Nemůžeš nic, pokud to do ní narveš, tak je to jasný omezování osobní svobody a dost možná tě zavřou. Platit musíš, vše další je iluze – střídavá péče, řádný styk s dítětem, práva dítěte na oba rodiče atd. Výrobci kondomů i antikoncepce mají v návodu ošetřeny případy „nehod“, tudíž smůla. Jako chlap moc šancí nemáš: 1) nesouložit, 2) nesouložit do vagíny, 3) ejakulovat mimo vagínu, 4) používat kondom, 5) spoléhat na antikoncepci ženy, 6) dát si podvázat varlata. Jak vidíš, žádná z těchto variant není dobrá, některé nesou velká rizika, jiná jsou zas z jiného důvodu blbá, zkrátka je lepší bejt ženská. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kelt

To se opravdu stalo, nebo se ptáte jen pro informaci? Tyto výrobky jsou totiž dost přísně testovány. Může požádat o potvrzení otcovství. Lze obvinit výrobce? Špatný výrobek může být distribuovát, ale jak to bude právně nevím. Je to obdobná situace, kdybyste na někoho střílel slepými náboji a do krabičky se dostal jeden ostrý náboj a Vy jste dotyčného zabil. Taky chyba výrobce. Ale vždy se říká důvěřuj, ale prověřuj.
Kondom si má každý před aktem zkontrolovat. Asi mám pocit, že by to zůstalo na tom muži.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Krakis

Mám takový pocit,že když si nechce vzít postinor a nechce na potrat,tak že asi dítě chce.Takže buď má k těmto věcem zábrany (psychické,ná­boženské,strach) nebo to plánovala dopředu.Stačí špendlíček-a pokud jsi si nechal použitý kondom,dalo by se to dokázat.Což nepředpokládám-takže jsi asi v pr****.Jediné co zbývá je rozumně si o tom s ní promluvit.Ale pokud to udělala záměrně,svědčí to o její nevyzrálosti,u­bohosti nebo vypočítavosti­.(našel bych i jiné výrazy,ale to by mi admin zase vymazal) 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Víte, Ignáci, co se říká? „Komu není z hůry dáno, v apatice nekoupí.“ Dnešní lidé se bohužel co se sexu týče občas chovají dost hloupě. Ze sexu se stala dobrovolně povinná zábava a lidem občas jaksi nedochází, že ono to vlastně je k plození potomstva a už moc nepřemýšlí nad tím, co by dělali, kdyby to potomstvo náhodou fakt zplodili. Všude se dnes lze dočíst, že kondom není moc spolehlivý způsob antikoncepce, takže spoléhat jenom na něj je trošilinku pošetile, že. Pokud tedy žena z nějakého důvodu nebere hormonální antikoncepci, a děti z nějakého důvodu nechtějí, tak si musí holt oba dávat pozor. Existují i jiné způsoby, jak početí zabránit, ale vyžaduje to určitou disciplínu a respekt z obou stran. Vyspat se spolu a pak zjistit, že guma praskla a teprve potom přemýšlet, co s následky, je blbost. A za blbost se platí.
Doplňuji:
Jinak o tom, kdo a nakolik bude platit výživné na případné potomstvo, rozhodují ještě i další detaily. Např. to, jestli je otec uveden v rodném listě. Pokud ne, neplatí alimenty nikdo, pokud ano, určuje jejich výšku soud, nikoliv gumárenský průmysl.

Upravil/a: Nuk nuk

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Ne vždy je chyba na straně výrobce,i na jedinci výrobek používající je trocha zodpovědnosti jak se k danému výrobku chovat.On kondom může prasknout hlavně tehdy,pokud se s ním nesprávně manipuluje.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek