Avatar uživatele
teena

Kolik stoji odbarveni černých vlasů u kadeřnice?

peroxid nezabral tak uvažuji jit ke kadeřnici.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda před 5014 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
1popelka1

Už jsi se na tuto otázku před pár dny ptala: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/kolik-stoji-u-kadernice-stazeni-barvy-mam-cerny-uz-odrostly-a-chci-se-ji-zbavit

Být tebou nehazarduji s vlasy a jdu ke kadeřnici, která ti je šetrně odbarví. Po x různých domácích pokusech ti nakonec vyjde kadeřnice levněji a navíc nebudeš mít zničené vlasy.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ReHu

Zaleží jak u které kadeřnice. Rozdíly jsou i několik set Kč. Ale vyplatí se moc nešetřit, protože některé pozužívají kvalitní přípravky a také ti dobře poradí. Je asi lépe stáhnout barvu na víckrát, než vlasy zničit a čekat až odrostou s „krepákem“ na hlavě.
Obejdi pár kadeřnictví, ať se na vlasy podívají a přibližnou cenu ti řeknou.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pussy

Otázkou je zda máš přírodně černé nebo barvené vlasy, každopádně peroxid je dosti radikální řešení a v domácích podmínkách … no do toho bych tedy nešla… jsem světlovlasá, rozhodla sem se jít na tmavo a pak sem to za pomoci kadeřnice melírovala tak dlouho, dokud jsem nedosáhla světlého odstnínu, ale byla to otázka 6 měsíců, nikde mi jednorázové odbarvení nedoporučili a to ani když jsem měla krátké vlasy! Rozhodně se porad s kadeřnicí, pač paruka Tě pak vyjde o dosti dráž… ;)!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek