Avatar uživatele
postcd

Kolik stojí 10minutové parkování na letišti Václava Havla, terminál 2, přílety?

Na stránce http://www.prg­.aero/cs/parko­vani-a-doprava/parkovani-na-letisti/parkovani-na-letisti-15-minut-zdarma/ vidím, že u terminálu 2 zmiňují pouze odlety, ne přílety.

Teď v červnu 2016 je to asi tak, jak píše Dochy. Jinak zdá se, že značení nad silnicí je tak, že na PŘÍLETECH člověk zajede pouze na placené parkoviště kde v noci je poplatek 50 Kč za hodinu a ve dne snad 590 Kč. http://www.prg­.aero/cs/parko­vani-a-doprava/parkovani-na-letisti/kratkodobe-parkovani/

U ODLETŮ je možnost 15 minut zdarma. A terminálem jde projít z příletů na odlety.

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2876 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Pokud se nepletu, tak je to jeden terminál. Cestující z příletů vyjede po jezdících schodech nahoru k odletům a tam vyleze na to parkoviště. Dole myslím staví autobusy.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Rocker

Poplatek není v noci 50 a ve dne 590,je to za první až jedenáctou hodinu parkování 50/hodinu,při parkování 12 a víc hodin se platí 590 (celodenní).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
roco888

Pokud myslíš opravdu pouze 10minutové parkování, tak jednoznačně nahoře, tzn. u odletové haly. Má to tu výhodu, že zastavíš přímo naproti vstupu a větší část chodníku je i pod střechou, takže když prší, tak nezmoknete… A jak už zde bylo napsáno, pokud jedeš pro někoho, kdo přiletěl (tedy je ve spodní hale), tak si vlezete na eskalátory a k parkovišti si vyjedete bez problémů. A když máte zavazadla na vozíku, tak je tam výtah, který Tě taktéž vyveze nahoru k parkingu. Spodní parkoviště, které se platí 50Kč/hod je výhodné pouze tehdy když víš, že překročíš 15 minutový limit parkování zdarma. Anebo to nevíš, a tak nechceš riskovat platbu 100 Kč (15–30min) nebo dokonce 200 Kč (přes 30 min). Jsem tam asi tak 1000× denně, takže to parkování mne také stálo už nemalý peníz...... Ne vždy se dá trefit do 15 minut. Tak snad ta odpověď pomohla.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek