Avatar uživatele
petka

Byla by v současné situaci bezpečná dovolená na Sicílii?

Vzhledem k situaci v Libyi, od které je už jen kousek Sicílie, se ptám, jestli si myslíte, že je bezpečné vydat se v blízké době na dovolenou na Sicílii? Itálie je jedním ze spojenců při útoku na Libyi…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4779 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Deter

Podle mě by to nemělo být nijak zvlášť nebezpečné. Kadáfí bude mít dost práce s tím, aby si bránil kus svého území, natož aby ještě prováděl protiútok. S těma jeho pár ruskýma starouškama nic nezmůže. Víc bych se spíš obával slibovaných teroristických útoků, tam už pak ale nezáleží na vzdálenosti od Libye a hrozba bude stejně velká ve Francii, Švédsku, nebo Sicílii.. pokud to nejsou jen plané řeči, jak už je u Kadáfího zvykem.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jey

Souhlasim s panem „Deter“, ale rada bych dodala: i kdyz Kadhafi byl vzdy velky mluvka, sem tam slovo dodrzel, ale spise bych se obavala zvednuti vlny terorismu jako takoveho !!! Ale sama letim pres ocean v pristim mesici, tak se muzeme bat spolecne ! Jen skoda, ze s temi drinks na palube uz to neni jako drive, jeden se hned uvolnil a snizil risiko nejake te mrtvice alespon na polovicku !
uzivejte , nebezpeci je vsude a nikde
ciao Jey

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
mimamocz

Příspěvek smazán administrátorem.

Nový příspěvek