Avatar uživatele
Wareg

Kolik stojí roční garanční prohlídka vozu v autorizovaném servisu?

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, kolik Kč (orientačně) stojí prohlídka auta po 1 roce užívání v autorizovaném servisu? Mělo by se jednat pouze o doplnění kapalin, výměnu oleje atd. Je to „povinné“, protože auto je v záruce.
Doplňuji:
Děkuji za odpověď. Jedná se o normální běžné auto, značka Renault.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Wareg

Zajímavá 0 před 5163 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
mojitek

Nepisete o jake auto jde.Ale jedna li se jen o vymenu oleje,filtru,chl­.kapaliny+tre­ba vzd.filtru,tak prumerna cena bude neco kolem 2.000,– ale u luxusnejsich aut je to samozrejme vic.Toto je potreba menit kazdy rok bez ohledu na to,jestli je auto v zaruce,nebo ne.

Neni zac.Ale ta cena je jen orientacni.Kazdy servis ma jine ceniky.Kazdopadne si tu prohlidku a dalsi „akce“ od autoriz.servisu nechte zaznamenat do servisni knizky.Serviska je dulezita pri pripadnem naslednem prodeji auta.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dejv.s

Každý servis ma tabulky co dělat musí při kontrolách! Na vše mají dané časy!! To znamená, že v každém servisu vám musí přesně říct kolik to bude stát. Ovšem jsou to lumpové. Najdou vám zavadu a tu opraví a vy jako zakazník mužete při příjmu vozu chtít ab nedělali nic jineho než klasickou kontrolu vozu a vyměnu kapalin. Segra za první kontrolu u GOLFa platila 7500 a kamarad u nové Dacie 4500. Ale počítejte že pod 4000 se nedostanete at máte auto jakékoliv. A kontrola poinná není pokud vozidlo není na leasing a samozřejmě končí zaruka. Hezký den Dejv

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek