Avatar uživatele
venkovan

Kolik z vás pro své rodiče a děti koupilo takové hlouposti jako jsou nesmeky, reflexní nášivky, přívěsky apod.

Doplňuji:
Mám taky takové zkušenosti, že nesmeky senioři neradi. Ale když upadnou, je to pro ně často fatální. Znám ale maminu, která je nosila když čekala malé, protože si byla na chodnících jistější.
A protože soud již vydal nějaké dobrozdání, že lidi se mají obouvat podle toho v jakém stavu jsou chodníky. Takže lze očekávat, žeobce za úraz na chodníku už nezaplatí ani korunu – pokud na to někdo spoléhá.
A reflexní nášivky – děkuji každému rodiči který do nich oblékne své dítě a nadávám každému dospělákovi, že je v noci na sobě nemá a přitom motá se po krajnici mezi obcemi, u chodníků apod. Horší je, že jsou často sami řidiči

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? led, iceT, pokazdejinak před 4521 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
pokazdejinak

doufám, že to označení hlouposti je bráno ironicky, protože to za hlouposti nepovažuju – dětem kupuji bundy zásadně s reflexními prvky, aktovku jakbysmet, všechny batohy máme oblepené reflexními samolepkami a navíc máme i různé reflexní pásky a proužky, takže večer celá rodina svítíme :) nesmeky jsou taky v plánu, ale babičky i dědové se jim zatím úspěšně brání, ale já je přesvědčím ;) no a děti se na ledu radši kloužou… :)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanny 2

Nesmeky si dávám na boty ráno a večer,když jdu venčit psa.Mám strašný strach,že spadnu a něco si zlomím.A zimní boty si kupuju jen s protiskluzovou podrážkou.Senior sice ještě nejsem,ale už brzy budu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Vidieť a byť videný. Základné pravidlo bezpečnosti na cestách. Každá „hloupost“, ktorá pomôže zvýšeniu bezpečnosti nie je zbytočná.
Ja mám aj na psovi reflexný postroj. Na sídlisku sa síce najprv divili, ale už sa to aj tu rozšírilo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
XenieRo

Na netu :) Letos jsem vše koupila na netu. Zimní boty dětem jsem koupila na https://www.ve­selatkanicka.cz. Máme oblíbenou značku a tady ji měli a za fajn cenu :)

před 1251 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
SuzanKa

Jakou značku? Já právě teď přemýšlím, jakou značku vybrat… Líbí se mi třeba docela dost Reima. Na veselatkanicka.cz ji mají, tak budu ráda za vaše názory.

před 1187 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
XenieRo

Koupila jsem superfit. Mají goretexovou memnránu. Vybrala jsem tyto https://www.ve­selatkanicka.cz/bo­ty/superfit-detske-zimni-boty-1-000064-5000-jupiter-velikost-25.html?var=49528. Takže super. Určitě tam vyberu i boty na jaro pro děti.

před 1161 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
GabulkaA

Celoročky :) Kup celoročky, ty ti vydrží :)

před 1131 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Pajka.111

A jakou značku? Já jsem na vesetkanicce koupila tu Reimu. Vynikající boty.

před 1189 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Pajka.111

Jakou značku dětem kupuješ?

před 1234 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
SuzanKa

Já osobně si myslím, že to nemysly nejsou, že jsou potřeba… Chci se ale zeptat… Kde jste letos koupili zimní botky pro děti?

před 1251 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
XenieRo

No a dívala ses na tu veseloutkanicku? :) Jak se ti tam ta nabídka líbí? Vybrala jsi nějaké botky?

před 1229 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek