Avatar uživatele
adelka 13

Kolik zaplatím celkem, když nakupuji přes Ebay, AliExpress nebo Wish?

Ahoj
Chci si něco koupit na Wish. Věc údajně stojí jen 25 Kč. Ale já chci vědět, kolik bych zaplatila celkem. Je mi jasné, že si budou účtovat poštovné a balné. Tak abych pak nebyla překvapená… Ví někdo zkušený, jak to chodí? Předem dík


Díky za odpověď. A když mám více vybraných věcí podobné hodnoty a celkem to stojí přes 200 Kč, tak už platím poštovné a balné?

Zajímavá 0 před 2734 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Bednaricek

Poštovné a balné si každá firma určuje vlastní (většinou je to celkově částka do 200Kč). Nebudete platit clo ani DPH, protože se nejedná o zásilku s hodnotou vyšší než 22€.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dubraro

Poštovné je vždy uvedeno u zboží. Je důležité nastavit, že jste z ČR, aby se mohlo poštovné správně vypočítat. Někdy je možnost volby více druhů dopravy, přičemž ta nejobyčejnější může být zdarma. Pokud zboží + poštovné bude nejvýše 22€ nebo ekvivalent v jiné měně, nebudete platit nic víc než vám naúčtuje prodejce a zboží přijde přímo na udanou adresu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Darinka55

Použi promo kód jfktjqj Tak získaš zľavu do 50%!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
StandaSan

Zdravím, pokud chcete nakupovat levně, tak se nemusíte nutně obracet na čínské e-shopy. Já jsem teď třeba kupovala dron na https://www.dro­nyrc.cz/ a bylo to ok, jak cena, tak i vyřízení. Navíc jsem na zboží nemusela čekat dva týdny, takže super :)

před 2440 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Příspěvek smazán administrátorem.

před 2452 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek