Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kompletní ochrana PC

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaký je nejlepší a zárověn nejlevnější program na ochrany Pc. Teď mám Norton Internet Security 2010, který mě stál cca 1500 (na 1 rok pro 3pc). Norton ovšem podrazil a za stejnou cenu už poskytuje svůj produkt jen pro jedne pc. Tak bych chtěl vědet jaky program pouzivate vy a jaky by jste mi doporučili. Předem děkuji za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Zdarma, ale musíš umět číst.
karel 21.10.2010 19:42
karel
Dobrá rada :D. Ale pokud bych se nechtěl v uzivani pc omezovat (zůstat administratorem) jaký program…
ivanii 21.10.2010 19:57
ivanii
to samé. mám totiž svůj normální=pracovní účet pro přístup na internet - a ten je omezený, čili bezp…
lední brtník 21.10.2010 20:03
lední brtník
ještě tu připojím jak to vypadá v praxi: http://pc.poradna.net/q/view/561833-spustit-pruzku mnika-ja…
lední brtník 21.10.2010 23:15
lední brtník
Nejlepsi program na ochranu PC neexistuje, vsetky su derave a neochrani ta ani jeden. Vseobecne naj…
MM.. 21.10.2010 20:57
MM..
MS má taky antivir zdarma (teď dokonce i pro firmy do 10-ti PC). poslední
jbo 22.10.2010 08:28
jbo

to samé.
mám totiž svůj normální=pracovní účet pro přístup na internet - a ten je omezený, čili bezpečný.
samozřejmě mám i účet administrator s heslem, takže když se mi nechce se kvůli něčemu odhlašovat, spustím přes zástupce administrátorský správce souborů a spáchám to tam:

C:\WINDOWS\system32\runas.exe /profile /user:%computername%\administrator "C:\Program Files\Altap Salamander 2.5\salamand.exe"

omezovat se naopak musím, pokud jsem administratorem. tam musím furt sledovat jestli náhodou něčím nelezu na net, kam jsem zas kliknul a co jsem to spustil.
jako obyčejný uživatel nic takového neřeším.

ještě tu připojím jak to vypadá v praxi: http://pc.poradna.net/q/view/561833-spustit-pruzku mnika-jako-ucet-administrator?page=r561885#r561885

co používám za programy? codestuff starter, když jsem moc zvědavý tak process explorer, případně log z hijackthis, a bezpečný browser (někdo chrome nebo operu, to je fuk). občas mozek, a pokud možno bezpečně nastavené windows. (default předvolby od ms jsou naprostá stupidita)

co nepoužívám: žádný antivir, antispyware, antiadware, antičističe registrů. jsou k ničemu, protože žádnou havěť nevedu. přitom když člověk běžně potřebuje ověřit jestli nemá běžný program poněkud "spy" choutky, tyto programy nic nezjistí.
ale stejně tak nefunguje například vychvalovaný comodo firewall, protože má default výjimky pro veškeré .exe od microsoftu z adresáře system32. takže proč bych si instaloval zbytečný odpad?
stejně tak nepovoluju žádné aplikaci od ms, aby sama lezla na net, protože ms místo bezpečných aplikací i nativních součástí windows raději řeší, jak zase změnit ovládání aby to bylo jinak a jinde než v minulé verzi.

Nejlepsi program na ochranu PC neexistuje, vsetky su derave a neochrani ta ani jeden.

Vseobecne najlepsi program na ochranu PC je svoj mozog, a ten je zdarma (teda jak sa to vezme). Zakazat autorun, nespustat cracky, vypnut vsetky automatizmy (aj spustaneie pdf v prehliadaci apod), pouzivanie aktualneho flashplayera, idealne internetovat pod obmedzenym uctom, a nie s IE.

Tak bych chtěl vědet jaky program pouzivate vy

Ziaden. A viry nemam (lebo pouzivam mozog a nespustam cracky ani ziadne blbosti natahane ani nic no mi pride cez chat, a default browser mam FF)

Ak chces tak zdarma je Avast, a tusim aj AVG.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru