Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Komunikace s Java script

Dobrý den. Mám noťas s win 8. Mám dva prohlížeče, google chrome a explorer. Na jistých stránkách jsem si stáhnul video školení na flash disk. Pak jsem ho odzipoval a chtěl spustit přes aplikaci start. Když na ni kliknu, objeví se chybová hláška: aplikace internet explorer zakázala této webové stránce spustit skripty nebo ovládací prvky activex. Tak jsem kliknul na Povolit obsah. A objevilo se okno Systemcheck - Powertrainer a v něm hláška Komunikace s javascript není možná. A video se nespustí. Tak jsem provedl toto: otevřel jsem stránky macromedia a v okně globální nastavení zabezpečení jsem dal: Vždy povolit. Podotýkám, že aktivní skriptování mám v obou prohlížečích povoleno, takže postup, který se v těchto případech doporučuje, již není potřeba dělat (Nabídka nástroje ->možnosti internetu -> zabezpečení -> zóna: internet -> vlastní úroveň -> skriptování -> aktivní skriptování ->zatrhnout "povolit") . Ještě jsem zkusil toto: Nástroje > možnosti internetu > záložka upřesnit > zabezpečení > povolit spouštění aktivního obsahu ze souborů v tomto počítači. Docílim jsem tím je to, že chybová hláška Aplikace internet explorer zakázala této webové stránce spustit skripty nebo ovládací prvky activex se už neobjevuje, ale hláška Komunikace s javascript není možná - zůstává. Co s tím? Někde v zabezpečení zkrátka chybí zatrhutá nějaká fajfka, ale nevím, která. Všude se doporučuje jen povolit aktivní skriptování, ale to už dávno mám. Předem Vám děkuji za rady. Tom, Liberec
Změna předmětu, původně: KOMUNIKACE S JAVA SCRIPT
Změna kategorie, původně: Internet (Kurt)

Předmět Autor Datum
Jsi si jistý, že sis stáhnul to video? Nestáhnul sis náhodou pouze tu stránku, na kterou bylo vložen…
Wikan 11.02.2014 14:12
Wikan
Jsem si jistý. Stáhnul jsem si školení, tzv. e-learning, je to dělané na platformě powertraining od…
TOM LIBEREC 11.02.2014 14:50
TOM LIBEREC
Jaký soubor je tam největší?
Wikan 11.02.2014 14:51
Wikan
když rozkliknu e4lvgjon, tak imsmanifest má 110kB. Je toho tam na rozkliknutí mraky. Dále tam je slo…
TOM LIBEREC 11.02.2014 15:01
TOM LIBEREC
a když otevřu složku souborů (u každého kurzu se jmenuje jinak) a v ní otevřu dokument HTML s názvem… poslední
TOM LIBEREC 11.02.2014 15:36
TOM LIBEREC

Jsem si jistý. Stáhnul jsem si školení, tzv. e-learning, je to dělané na platformě powertraining od im-c.de. Po dekomprimaci tam naběhly ty hlášky. Jeden takový kurz po dekomprimaci má nějakých 48 MB. Mezi soubory po dekomprimaci je i složka index - dokument html 3kB, autorun, courses, e4lvgjon a start. Fakt jsem stáhnul celý video. Co s tím? Je to ztažené z extranetu dané společnosti, ke kterému jsem se přihlašoval interním kodem.

když rozkliknu e4lvgjon, tak imsmanifest má 110kB. Je toho tam na rozkliknutí mraky. Dále tam je složka systemcheck, ve které je getflash a dále 3 soubory javascript s názvy: detectflash, detectshockwave, settings. A ta chybová hláška - tam právě bylo napsáno systemcheck - powertrainer - komunikace s javascript není možná.

a když otevřu složku souborů (u každého kurzu se jmenuje jinak) a v ní otevřu dokument HTML s názvem player, dostanu se konečně ke školení, ale lze spustit jen uvodní video, ostatní nelze spustit. Lze spustit až závěrečný test s otázkami.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru