Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Konec oddíli ve Wordu 2007

Ve Wordu 2007 potředuji ukončit oddíl pomocí - Konec oddíli (další stránka), ale na další stránce je tabulka a automaticky se mi tam vytvoří jeden řádek. A toho bych se potřeboval zbavit. Dík.

Předmět Autor Datum
A nefunguje klavesa del (ked mas kurzor na tom riadku)? Mozes si skusit v nastaveniach zobrazenia da…
MM.. 12.02.2009 20:49
MM..
Klávesa Del smaže řádek na předcházející stránce :.( Když si dám zobrazit neviditelné znaky, je tam…
Pak 12.02.2009 21:36
Pak
Konce čehokoliv vkládej před to, co bude na nové stránce a ne za to co má zůstat na předchozí stránc…
JoDiK 13.02.2009 10:11
JoDiK
Pomocí Delete to opravdu nešlo, nevím asi jsem tam ještě něco udělal blbě. Ale když jsem dal kurzor… poslední
Pak 13.02.2009 11:17
Pak

A nefunguje klavesa del (ked mas kurzor na tom riadku)? Mozes si skusit v nastaveniach zobrazenia dat zobrazit aj neviditelne znaky, mozno budes vidiet ze jak to tam je (konce riadku a mozno aj koniec oddielu ako znak, apod).

Alebo ked sa na ten riadok neda dostat kurzorom, tak to bude mozno v nastaveniach oddielu, nejake nastavenie ze ma odsadit zaciatok oddielu, skontroluj poriadne vsetky nastavenia. V MS-worde s oddielmi moc robit nepotrebujem (chvalabohu) a nevidim ti presne na to takze presnejsie asi neporadim.

Klávesa Del smaže řádek na předcházející stránce :.( Když si dám zobrazit neviditelné znaky, je tam jen ten neviditený znak, jinak nic.
On se dá oddíl ještě někde nastavit?
Já oddíly doteď taky nepotřeboval, ale teď se bez nich bohužel neobejdu a neumím to moc s nimi ještě :.(

Konce čehokoliv vkládej před to, co bude na nové stránce a ne za to co má zůstat na předchozí stránce (to pak přidá jeden prázdný odstavec na nové stránce). Pokud na té nové stránce má být tabulka, vkládej konec tak, že kurzor dáš do první buňky tabulky.
Každopádně, i když to uděláš blbě, ten novej řádek jde kdykoliv smazat, seš si jistej, že mačkáš opravdu Delete (sekce nad kurzorovými šipkami) a ne BackSpace (taková ta šipka doleva v pravém horním rohu písmenkové části klábosnice)?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru