Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Konfigurace bootování a formátování C: ?

Dobrý večer přeji, Už je pěkná zima venku. Zase bych se rád na něco dotázal. Mám v PC jeden HD rozpůlený na dva C: - E: , na obou mam Windows 7. Na C: HD již o něj nemám zájem a v ADMINISTRATIVE TOOLS jsem úspěšně naladil,aby mi rovnou startoval ten systém z E:. O co mám zájem je, celé C: zformátovat, už se mi to jednou i povedlo, ale tenkrát to nebylo správně, protože mi potom PC vůbec nenaběhl s tím, že hlásil hned na začátku , že nelze najít BOOT.mgr, tou koncovkou si nejsem jistej, ale pak to prostě nefungovalo vůbec. Dotaz tedy je, jak zformátovat C: / což mi zatím nechce povolit, asi tam je právě uložen ten startovací soubor/ a zajistit, aby to na E: potom taky vůbec naběhlo ? Za návod jak na to předem děkuji

Předmět Autor Datum
Nemusis nic formatovat, zmaz odtial vsetky zlozky ktore vies ze zmazat mozes, a mas to ako formatova…
MM.. 26.11.2009 21:38
MM..
jsi poměrně v pr..., protože na c: máš startovací soubory windows (ntldr, ntdetect.com, boot.ini). a… poslední
lední brtník 26.11.2009 22:13
lední brtník

jsi poměrně v pr..., protože na c: máš startovací soubory windows (ntldr, ntdetect.com, boot.ini). až to zformátuješ, znovu nenastartuješ.
ten kdo ti poradil to tak nainstalovat je naprostý blb, nepouštěj ho k vám domů, a ať se vůbec nepřibližuje k tvému pc.
můžeš ty 3 soubory překopírovat na oddíl s windows .. (v průzkumníku to nejde. průzkumník není správce souborů. dotazy na "jak zapnout zobrazení skrytých souborů" viz jaknapocitac.cz) .. a v partition manageru nastavit bootování z e: (d: je dvd, co? shit.)
disk e: si pro jistotu pojmenuj. protože pokud je partition manager na bootovacím cd, nejspíš ti ukáže jiná písmena disků.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru