Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kontakty v MSN

Ve Windows Live Messenger ani v MSN nemohu najít způsob jak vyhledávat kontakty např. podle lokality nebo města. Tak jako to jde v ICQ.

Předmět Autor Datum
Jak přidám v programu MSN Messenger kontakty do seznamu? Do seznamu můžete přidat uživatele, pokud… poslední
host 23.07.2006 17:25
host

Jak přidám v programu MSN Messenger kontakty do seznamu?

Do seznamu můžete přidat uživatele, pokud znáte jeho e-mailovou adresu. Pokud ji neznáte, můžete se pokusit uživatele vyhledat podle jména v adresáři členů služby MSN. Postupujte takto:

* V hlavním okně programu Messenger klepněte v nabídce Kontakty na příkaz Vyhledat kontakt a pak klepněte na tlačítko Rozšířené hledání. Vyplňte formulář hledání a pak klepněte na tlačítko Hledat.

Pokud v adresáři členů služby MSN požadovanou osobu nenajdete, nemá pravděpodobně e-mailovou adresu služby Microsoft .NET Passport. K výměně rychlých zpráv je nezbytné, aby každý z kontaktů programu MSN Messenger měl k dispozici e-mailovou adresu s podporou služby Passport a nainstalovaný program MSN Messenger (nebo Windows Messenger). Pokud požadovaná osoba dosud nemá e-mailový účet s podporou služby Passport nebo program MSN Messenger, můžete jí prostřednictvím služby .NET Messenger Service odeslat e-mailovou zprávu s podrobnými pokyny. Postupujte takto:

* V hlavním okně programu Messenger klepněte v nabídce Kontakty na příkaz Přidat kontakt. Postupujte podle pokynů zobrazených v průvodci přidáním kontaktu.

Help

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru