Avatar uživatele
Half 2

Kontrola aktualizací

Když nemám avast! ve kterém je kontrola aktualizací, jak poznám že mé programy jsou aktualizované? (Kromě manuálního zjišťování u každého programu zvlášť). Je nějaký ,,kontroler,, aktualizací?
Doplňuji:
Myslel jsem to takto: Avast! má v sobě nově zabudovaný takový ,,checker,, na aktualizace, když chci přejít na jiný antivir, jak pak poznám jestli jsou mé programy aktualizované? Ale stejně děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Alimdul před 3814 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Vím, že avast! kontroluje jen opravdu nejnapadanější programy jako jsou internetové prohlížeče, doplňky do nich nebo třeba programy typu Adobe Reader apod.
Nevím, jestli spravili tu chybu, ale na 64bitových systémech to vnucovalo instalaci 32bitových verzí programu i přesto, že jste měl 64bitový systém.
Každý lepší program si o aktualizaci řekne sám nebo jí udělá automaticky na pozadí.
Automaticky se aktualizují všechny známé internetové prohlížeče či Adobe Flash Player, jeden z nejzranitel­nějších doplňků pro prohlížeč.
O aktualizaci si řekne řada programů při svém spuštění neb při spuštění počítače, jako tomu je například u Javy, kde dole u hodin uvidíte oranžovou ikonku s bílým hrníčkem s oznámením že nová verze je připravena k instalaci, to samé je u Adobe Readeru a řady dalších známých programů.

Jinak existuje program Securia Personal Software Inspector, který je ještě lepší než avast v tomhle.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
NeřeknuCZ

Ahoj,

Vjeď do avastu a tam klikni na „Nastavení“. Vlevo máš sloupec kde máš různé nabídky, tak tam vyber políčko „Aktualizace“ a tam už máš vše potřebné. Doufám že jsem ti pomohl.
Doplňuji:
Avast má v sobě „checker“ který můžeš zobrazit tak, že klikneš na Avast! → Zabezpečení a tam klikneš na „Software Updater“. Tam už máš aktuální programy na tvém PC. Nevím jak to je s jinými antivirovými programy. Jinak doporučuji mít v PC jen jeden antivirový program, když jich tam budeš mít více začnou se mezi sebou „přetahovat“ o viry a může to skončit i poškozením disku.

Upravil/a: NeřeknuCZ

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek