Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Konvertor z PDF do DOC.

Zdravím vás všechny. Prosím vás o radu. Chtěl bych nějaký program který mi z pdfka překonvertuje soubor na doc tedy abych ho mohl využívat ve wordu. Já jsem si stáhl pár programů, ale všechny si musím koupit abych překonvertoval více jak 5 stránek. Nezná někdo nějaký volný?? Děkuji všem za odpověď.

Předmět Autor Datum
Volny myslim neexistuje nakolko pdf je propietarny format. Edit: Takze od roku 2008 je to uz open fo…
fleg 19.10.2010 15:58
fleg
Nelze. Alespon ne tak, aby to to bylo uplne bez prace. Ve vetsine pripadu to dopadne ovsem velmi tri…
JR_Ewing 19.10.2010 16:08
JR_Ewing
Úspešne používam pdf-to-word.html Je to komerčná aplikácia, ale majú takú možnosť že cez facebook d…
deadhead 19.10.2010 17:01
deadhead
díky funguje to paráda :)
shockerd 19.10.2010 21:47
shockerd
Ty vado to je bezva soft. Převedlo mi to téměř stejně. Ale nechce mi to sežrat číslo co poslali. Zku…
Kráťa 20.10.2010 02:05
Kráťa
treba zadať aj mail, ktorý poslali. poslední
jj 20.10.2010 08:39
jj

Nelze. Alespon ne tak, aby to to bylo uplne bez prace. Ve vetsine pripadu to dopadne ovsem velmi tristne. Je to dano z principu jak je soubor PFD a dokument textoveho editoru sestaven.

PDF je sestaveno tak, aby na vsech pocitacich se zobrazilo bez ohledu na okolnosti vzdy stejne. Soucasti souboru tak byva sada pisma (alespon pouzite znaky), nejsou tam zadne radky, odstavce, zarovnani, vse jsou to mensi ci vetsi bloky s objekty, ktere jsou pripichane ruzne po prostoru. Neni to editovatelne (krome formularovych oken pevne velikosti), to je dan za to, ze to vzdy vypada uplne stejne.
Dokument je sestaven tak, ze obsahuje text, jeho formatovani, radkovani, dalsi objekty. Zobrazi se pokazde temer stejne, ale v pripade ze nenajde znakovou sadu, tak vyuzije vychozi (uz je to rozhazene), kdyz ma nekdo vetsi defaultni stranku, tak to vypada jinak. Ale to je dan za to, ze je to plne editovatelne.

Pokud to bylo delano v acrobatu, bylo by nutne ziskat zdrojovy soubor (ne pdf), aby si mohl neco takoveho udelat. Pokud to bylo delane jako export do PDF z nejakeho programu, tak opet by bylo nutne ziskat zdrojovy soubor (muze byt i textovy dokument).
OpenOffice ma jednu takovou kulisarnu, muze ulozit PDF takzvane "editovatelne". Do PDF se ulozi i zdrojovy dokument, Adobe reader zobrazi dokument jak ma, a zaroven po otevreni v OpenOffice je to editovatelne :-). Ale pravdepodobnost, ze takove PDF potkas je velmi mala.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru