Avatar uživatele
hanulka11

Byli jste někdy u kartářky?

Co jste si od ní "odnesli "- dalo vám to ránu,nebo naopak vás to povzbudilo ?????

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, Andělé, johana 56, tom004, Deli, rosinka před 4508 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Deli

Byla jsem u ní, nedalo mi to nic, bylo to velice mlhavé. Jen jsem přišla o pár stokorun ☹

Karty ale vykládám sama, i když s pomocí knihy, neumím to všechno nazpaměť, protože vykládám jen tak 2–3× do roka.
Sama sobě si vykládám maximálně 1× ročně, většinou, když nevím kudy kam – a karty mi pomohou zamyslet se nad svým problémem a situací, možnostmi a cestami. Už jsem si ale 3 roky nevykládala, asi necítím tu potřebu.

Pak vykládám karty vždy 30.4., kdy je u nás na vsi májka. Chodím na májku v kostýmu příšerné kulhavé čarodějnice a v kapse mám své tarotové karty a zájemcům – hlavně dívkám – karty vykládám. Dělám u toho vždycky divadlo a srandu a žerty, aby to nebraly vážně, kolem nás vždycky sedí plno dalších lidí a baví se. Zajímavé ale je, že i když to dělám pro pobavení, vychází to až děsivě dobře.
Vykládala jsem karty jedné místní dívce, která nemá přítele, má potíže v práci… a je taková tichá, moc toho nenamluví, o nic si neřekne, jako by se bála lidí. Vykládala jsem jí na 11 karet a vždy jí vyšlo: Co je Váš problém? KOMUNIKACE. Jak vyřešíte své současné potíže: ZLEPŠETE KOMUNIKACI. U devíti z těch 11 karet byl především kladen důraz na komunikaci, závěr byl pozitivní, vyšlo tam, že najde báječného partnera, ale jen když zlepší tu komunikaci… 🙂

U další dívky zvažující svatbu, stavbu RD a založení rodiny mi vyšlo, že se nemá obávat svého tchána (to je muž jak řemen a trochu se jí, velice schopné a energické mladé ženy, bojí, takže jsou v lehkém napětí) a jít si za svým se svým současným přítelem. Karty mluvily opravdu jasně, za ní (která se bavila) stál její téměř bledý přítel a jen se tak pomalu dokrvoval, jako by věřil, že když karty řeknou něco špatného o něm, ona tomu uvěří.
Letos se už lidi sami ptali, zda sebou karty mám a tahali mne bokem, abych jim je vykládala. Ač to dělám s žertíky, koukají z toho kousky pravd a ti lidé je vidí a chtějí to.
P.S.: Nevykládám za peníze, zvažovala jsem z legrace pověsit si na záda ceduli, že výklad je za panáka, ale bojím se, že bych pak nedošla domů. Takže vykládám jen pro tu legraci a jen 30.4.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Andělé

Jsem na tom podobně jako Deli.
Asi před 15 lety jsem byla poprvé u kartářky,která bydlí kousek ode mě.Vše,co mi vyložila,se stalo a od té doby jsem k ní chodila i s kamarádka­mi.Bylo až neuvěřitelné,jak se mi vše vyplnilo.Vždy přesně po roce.
Už si je ale několik let vykládám sama.Mám více druhů-dvoje Taroty, Andělské karty, runové kameny, Mariášové apod. Neumím to sice jako pravá kartářka,čtu si výklad z knihy,ale i tak se vše vyplní. Spoustě mým známým vše vyšlo…Už si vykládám málokdy,ale zrovna dnes jsme byly s kamarádkou v Lbc.a v knihkupectví na nás koukalo nepřeberné množství vykládacích karet. Jsou tak nádherné,tajem­né…Požádala mě,až ke mě přijde o výklad…
Kartám bych nevěřila,kdybych se sama nepřesvědčila…:-)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tom004

Na tento druh „zábavy“ moc nejsem.Neříkám,že všichni jsou to podvodníci,ale velká většina ano.Mému kamarádovi před lety jedna taková předpověděla téměř smrt ve 33 letech.A on dodnes učí na základce v Torontu,a má dva pravnuky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Od solidní kartářky, jasnovidce, věštkyně a tak podobně by člověk nikdy neměl odejít s nějakou ránou. Tito lidé znají většinou psychologii a i ne příliš dobré věci dokáří podat tak, že v člověku zžůstává spíše naděje a povzbuzení.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Věřím že kartářky jsou lidé, kteří umí s kartami hotové divy. Hlavně s těmi kreditními.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
rosinka

Já umím dobře vykládat Taroty – sobě, nejbližším. Je třeba mít na to talent a intuici. Byla jsem u třech kartářek v době, kdy jsem na tom byla špatně, protože jsem chtěla radu někoho jiného. Bohužel, vyhozené peníze, jejich drzost nezná mezí. Většina jich takto dělá ostudu tomuto řemeslu. Protože, ono to jde, vyložit dobře karty, ale UMÍ to málokdo. Mám ráda Tarot, protože vám ukáže návrh na další jednání. Netvrdí, že se něco stane a hotovo. Je lepší si koupit Taroty a prozkoumat si svoje podvědomí sám, pracovat na sobě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
briketka10

Nebyla, nikdy nepůjdu, nevěřím na jejich lži a za peníze co bych jí dala si raději koupím něco užitečnějšího, nechápu taky ty lidi co volají do TV a utrácejí..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lexx

Nebyl, jenom sledoval ty bludy v televizi. Stačí zavolat, jméno a datum narození, řekne Vám všechno. Fantastické, že lidé tomu věří. Asi ta krize, beznaděj a jakas útěcha že snad…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tíšek99

Nebyl jsem, ale jestli ano, tak jí řeknu ať de k psychyatrovi se vyléčit a přijít si pro facku,takhle hnusně si brát od lidí Money

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Wang

Ne a v životě mě tam nikdo neuvidí!!!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
hanulka11

sama se k ní nechystám ,ale někdo z mého okolí ano a jsem zvědavá ,zda se dozvím co mu napovídala

před 4508 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek