Avatar uživatele
Michal Kole

Byli jste někdy v kontejneru/po­pelnici? Jaké to bylo ? Jak jste se tam dostali a jak jste vylezli?

Vzpomněl jsem si, že mě tam hodili spolužáci na základní škole před tělocvikem, kdyřž jsme čekali na školním dvoře a bylo to „zajímavé“. Učitel mi pak musel pomoci ven.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Syd, briketka10 před 4330 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

nebyla jsem a nechtěla bych se do něj ani dostat, co kdyby mě tam nikdo nenašel a popeláři i když to je jejich povinnost, jak říkali ve zprávach na což oni ale prdí by mě sešrotovali to néé !!

radši tam nepolezu :(

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lorrien

No, já jsem ještě tu čest neměla, takže nemůžu posoudit… :) Ale ono občas stačí kolem popelnice projít a není to zrovna hezká vůně, takže mi je upřímně líto, co se Vám stalo :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kric.ouwner

Jen takovej OT , no i když vlastně ani né , Na slovensku se stala taková příhoda v únoru , že jeden bezdomovec se snažil vytáhnout něco z popelnice na elektroniku ale ta je dělaná tak aby z ní nic nešlo vytáhnout a on se tam bezdomovec chudák zasekl a jak řval o pomoc všiml si ho opilí buzer*nt ( ten kdo toto udělal si jiné oslovení nezaslouží ) no a a co neudělal využil situace a staršího pravděpodobně smradlavého a nemytého pána přefikl a odešel pán se dostal ven asi za 3–4 hodinky ráno když si ho všiml nějáký pejskař a zavolal městské strážníky kteří ho vysvobodili…

The END .!!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Robert_PM

Hřeje nás u srdce, že Tě již od základní školy šikanovali.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek