Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě Smart 3D TV

Zdravím,

Rád bych si pořídil nějakou chytrou TV, tzn, přístup na internet, dlna atd...Už jednu vlastním, konkrétně Samsung TV s podporou DLNA. Chtěl bych 3D TV, asi bych šel znova do Samsung, i když některým odpůrcům vadí kvalita obrazu. Ale co se týče multimédii, technologii je Samsung hodně vepředu před konkurencí.

Porovnával jsem f-kce TV Samsung z ostatními výrobci LG atd...a zdá se mi, že Samsung je top ve vybavenosti, ale ztrácí mírně na kvalitě obrazu.
Ale zpět k mému dotazu. Chci si pořídit Smart TV z uhlopříčkou kolem 127 cm nebo 139cm....Ale když se dívám na ceny 3D TV, tak to zatím nestojí za řeč.

Technologie jde dopředu a co si pořídíte dnes, zítra už je zastaralé (Plasma-LCD-LED a za chvíli příjdou na řadu OLED displeje). A ceny také rychle klesají, myslíte, že za cca 2 roky by to mohlo spadnout alespoň o třetinu?
Zalíbila se mi jedna, co stojí kolem 38 tisíc (Samsung)

A nebo druhá možnost, koupit si LED TV s podporou DLNA, také smart TV a později dokoupit, pokuď to půjde nějaký přístroj, pomocí něhož by se dalo dívat na 3D filmy (konvertoval by daný signál z TV do brýlý)...

Předmět Autor Datum
TELEVIZE?! A k čemu? :-) Tenhle "spotřebismus" nikdy nepochopím, telku používám dokud funguje, stejn…
touchwood 04.09.2011 22:40
touchwood
tak na 3d jedine do imaxu
BOBIKKK 04.09.2011 22:51
BOBIKKK
Tak používal bych jí jenom na to domácí kino. Jinak se na TV vůbec nedívám. Také si myslím, že 3D TV…
kratos 05.09.2011 15:50
kratos
Jo, ještě jsem zapomněl zmínit, že bych jí používal na hry PS3.... poslední
kratos 05.09.2011 15:53
kratos

TELEVIZE?! A k čemu? :-) Tenhle "spotřebismus" nikdy nepochopím, telku používám dokud funguje, stejně dneska v tom "čumítku" nic pořádného nedávají a z filmů stojí za shlédnutí tak jeden ze sta, zbytek je odpad.

a technicky:
- web na TV -> nesmysl (neostrý obraz, velká vzdálenost)
- 3D -> další nesmysl, o kterém se už ví, že to je slepá cesta.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru