Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě nového modemu - vyplatí se vybrat správně ?

Dobré jitro. Musím opět koupit nový modem ADSL, neboť sice ani né dva roky starý opět přestal fungovat, ale než nějaký objednám, chtěl bych se pozeptat, zda mezi modely na trhu může být nějaký zásadní rozdíl. Prosím brát v potaz u mého dotazu, že o pc technologiích mnoho nevím a když jsem se díval co je k mání, narazil jsem i na negativní hodnocení některých modelů ohledně WI-FI, anebo technologie ve smyslu - cituji - * Tak to já když jsem ve specifikacích výrobce zjistil že tento modem je Annex A, bych dal jeste trochu možná horší hodnocení. * Annex A je něco zastaralého ? Na co bych případně u specifikace modemu měl hledět ? Potřebuji modem s WI-FI, spolehlivý pro 3 připojené PC a rád hraji on-line hry, pokud jsou i modemy s nějakou podporou pro hráče. Nechá se doporučit na co při výběru ve specifikaci produktu hledět, anebo je modem jako modem a v těch dostupných na trhu v podstatě není rozdíl a je víceméně jedno, který se koupí ? Děkuji Vám za nápovědu.

Předmět Autor Datum
nepředpokládám, žes investoval 5 minut do toho, aby sis vygooglil, co to znamená ANNEX A a ANNEX B.…
touchwood 18.06.2011 10:26
touchwood
Nepustí internet skrz, bliká na něm oranžová kontrolka, že je rozbitý. On byl problévý od začátku co… poslední
Tuky 18.06.2011 10:49
Tuky

nepředpokládám, žes investoval 5 minut do toho, aby sis vygooglil, co to znamená ANNEX A a ANNEX B. Nápověda: má to co do činění s telefonní linkou (analog/ISDN).

[lupa-1270.gif]

Co se DSL routerů (modem je jen jedna jejich část!) týká, dnes bych šel už jen do A/VDSL, ten přechod tu nastane.

Jinak co si představuješ pod pojmem "modem přestal fungovat"?

Nepustí internet skrz, bliká na něm oranžová kontrolka, že je rozbitý. On byl problévý od začátku co jsem ho koupil. S oblibou schazoval internet, jak se připojil pc přes wi-fi. Nepomohla ani aktualizace od výropbce, která měla tento problém řešit. Pak začal blbnout s tím, že nešel internet, obvykle jsem to odstranil tak, že jsem ho zresetoval, nicméně teď už ani to nepomáhá , ani reset ani vrátit do továrního nastavení, prostě nefunguje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru