Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Koupě serveru, housing a vše okolo - Potřebuju rady

Čau lidi,
rozhodl jsem se že udělám něco jako video,stream a novinkový portál typu voyo.cz a idnes.cz. Jenže jsem narazil na problém, že vlastně vůbec nevím jak výkoný by měl server být a jestli si mám koupit rovnou server a housing k němu, nebo si server pronajmout. Na peníze zatím nekoukám, jen potřebuju rady jestli to, nebo ono a jaké jsou plusy a mínusy. Dál bych pak potřeboval radu, jakou rychlost připojení atd...(Videa na serveru budou v 720p). Další otázka je trochu odbočující, ale jak bych dokázal streamovat video přímo na server z venku. (Natáčím někte video a rovnou ho streamuju na server). Umí to rovnou kamery, nebo musím mít připojen notebook a do něj 3G kartu.

Jinak můžete na mně hoodně technicky. Jsem student SPŠE.

pokračuj zde: http://pc.poradna.net/q/view/1092617-server-pro-st ream
edit: nerozumím, proč se ptáš stále na podružnosti, když jsem ti jasně napsal, že si to máš spočítat. (a nikoli, "video ve 720p" není propočet!) (touchwood)

Předmět Autor Datum
Dobrý den, pokud byste měl zájem, zavolejte mi nebo mi pošlete na sebe kontakt a zavolám já vám. Rá… poslední
Master Internet 17.09.2013 12:29
Master Internet

Dobrý den,

pokud byste měl zájem, zavolejte mi nebo mi pošlete na sebe kontakt a zavolám já vám. Rád vám nezávazně řeknu vše o jednotlivých službách, které nabízíme. Sorverhousing, pronajaté servery, virtuální servery, cloudhosting apod. S klinety, kteří provozují streamy máme mnoho zkušeností a spousta jich u nás tyto služby provozuje.

reklama je u nás placená :-)(touchwood)

Zpět do poradny Nahoru