Avatar uživatele
NeedHelp:(

Kouření brka v 15?

No víte co.. kámošovi bude 15 přijdou i ostantí jeden donese brka… Co myslíte. vzít si ho nebo ne? Popřípadě jak se tomu mám vyhnout? Nejsem si jistej jestli si to brko mám vzít. za pár dní mi taky bude 15.

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Jose1f, Cenobita před 2788 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Nuk nuk

Pokud něco nechci, odmítnu to, i za cenu toho, že „budu kazit partu“ a možná se před kamarády ztrapním. Ono je totiž lepší se v 15ti ztrapnit, než si v 15 začít huntovat zdraví.
Pokud máš obavy, že bys neodolal, zvaž jestli vůbec na oslavu jít.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Jose1f

Pokud Tě zajímá můj názor, potom Ti radím: „Nenech se zblbnout, nedělej to.“ Jak se tomu máš vyhnout? Buď tam vůbec nechoď, nebo jestli chceš vyzkoušet svoji morální sílu, jdi tam, ale nenech se zblbnout. Miliony lidí se marně snaží odvyknout. Co je na tom zajímavého, stát se feťákem? Kdo chce kam, pomozme mu tam. Spíš se zamysli, jestli tvůj kamarád nemá nějaký psycho komplex. .

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mc Merkurion

…to jsou ty začátky, vypadá to zajímavě, člověk to chce zkusit (nic proti tomu), a pak dopadneš jako já, od tý doby kouřim, a je to ta největší blbost, co jsem se naučil … mít tehdy dnešní rozum, ach jo…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

Jsi na to hodně mladý. Já v podstatě nemám nic proti tomu (jedná se o marjánku, že jo?), aby si to každý vyzkoušel. Jenže u takhle mladých lidí to může mít velký vliv na jejich budoucí život. Ty to možná nevidíš a nedomýšlíš všechny důsledky, ale já třeba potkávám lidi, kteří si takhle v necelých patnácti začali s hulením, docela často a vidím, že nedopadli dobře. Prostě řekni, že nechceš. Jestli kvůli tomu tě ta parta zavrhne, nebo se ti bude posmívat, tak to není dobrá parta a nejsou to dobří kámoši. Věř mi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Jelikož by tě tam určitě nutili hulit, rozhodně bych doporučila na takovou oslavu nechodit. ☹

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Cenobita

brko špek, bageta, tráva – je víc možných označení, ale brko bych nezvolil, působí to v tomto kontextu dosti komicky, víme proč …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek