Avatar uživatele
Illines

Krece v prstech na rukou.

Pri myti nadobi,valeni testa ci podomna cinnost,mi zpusobi krece a dost bolestive.Prsty jsou nejakou chvili nepohyblive a zkroucene.Dekuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Damiana, anonym, zzzzz před 4395 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Illines, zřejmě ruce dost hodně namáháš. Potřebovala bys je občas pořádně uvolnit a promasírovat. Zkus na ně totéž, co pomáhá na bolestivé nohy – střídavě namáčet do hodně horké a hodně studené vody. Vždy co vydržíš. Báječně to prokrvuje a uvolňuje. Pokud se bude problém přesto zhoršovat, zajdi si k lékaři. Může to být počáteční stadium zánětu šlach, kloubů a podobně.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zzzzz

Já mívám křeče s tetanie, vzniká nedostatkem hořčíku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
quentos

jakákoli křeč čehokoli, snad kromě slovní a herecké, je především způsobena nedostatkem hořčíku. Pokud nepomůže „dávka“ extra hořké čokolády, v nejhorším případě ho prodávají v tabletách.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Souhlasím s nedostatkem hořčíku, ale i vápníku a kyseliny listové. Pokud by jeho doplnění nepomohlo, nech si na neurologii udělat EMG vyšetření – aby se vyloučil syndrom karpálního tunelu, problémy se šlachami. Křeče a brnění v rukách jsou obvyklé příznaky. Také může jít o o začínající Dupuytrenovu kontrakturu. Více v odkazu.
http://www.ruka-kosmetika.cz/in­dex.php?co=du­puytren&m=1

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek