Avatar uživatele
iceT

Bylo by to možné?

Připsat do kodexu uživatele jednu maličkou poznámečku?
A to,že by bylo považováno za nevhodné pokládat otázky,které by vedly k osobnímu prospěchu tazatele,ať už by šlo o výhru nebo známky ve škole nebo cokoli jiného,neboť dobré známkování za to,že se tady někdo zeptá jak vypočítat to či ono a je mu to zodpovězeno,je přece osobní prospěch.
Nemyslím ale otázku,kdy má někdo vážný problém a odpovídající poradí,jak vyřešit partnerskou krizi či něco jiného.Ač jsem si kodex dnes poněkolikáté přečetla,tahle poznámečka tam není.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? manon, Pájo, Damiana, Illines, zzzzz, panxnotdead před 4139 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
badisko

hm a dalsi pravidlo do kodexu pak dalsi a zase dalsi …nehlede nato ze se tady spousta lidi za pravidla schovava a tem mazalum jsou stejne fuk…bozi vedi ze nemam nic proti pravidlum.. ale ceho je moc toho je moc ..lide se tu pravidla vykladaj ruzne a pouzivaj je jak se jim hodi ..myslim ze dost lidi tu chodi proto ze se chcou podelit o sve zkusenosti a predat je dal ..taky nejake nove ziskat a zabit cas stezujete si na politiky a jejich dvoji metry …ale tady to chodi stejne ..a misto aby jste se po praci trochu uvolnili a tak resite to a to pravidlo …tak napr …otevrel jsem nejakou otazku …a nenasel jsem odpoved ..a tak jsem jen tak do placu pridal ze nemusim Gondikovic a ze raci skousnu Premu Podlahu a byl jsem sprdnut jak malej Jarda ..lidi nerikam ze tady ma vladnout bezpravi ale trochu se uvolnete ..a neberte ten zivot tak strasne vazne …a ted kontrolni otazka ?…pro vsechny a odpoveste sami sobe ale uprimne !!!! jste tak silene zasadovi a ridite se i v zivote podle kazdeho pravidla zakonu !!! jako tady ?…proste tady budou lidi kteri je porusovat budou nekteri vic jini min …ja asi vic jsem takovej samorost …ale uzijte si taky trochu srandy a nebudte tak silene zavisli na tom kodexu…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zzzzz

No, to by si musela oslovit admina, prý dokonce existuje, ale já na něj nevěřím.

Také mě ty úkoly štvou, když někdo napíše příklad a výsledek a ptá se jen, zda to má správně, tak to beru, ale pokud někdo napíše jen příklad a čeká, že mu ho vypočítám, tak to na něj se..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ten který je

Není to špatný nápad,ale myslím si že by tu bylo jaksi překodexováno.Možná by bylo lepší takové snahy o vyhotovení domácích úkolů ignorovat.
P.S.Každý uživatel podle svého rozhodnutí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Matthew

Jak se ale bude posuzovat kdy jde o úkol nebo jenom prostě o matematický rébus ? :) Sem tam mě taky napadají nějaké matematické problémy, ale zatím jsem nikoho s nimy neotravoval :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Illines

Admin,nazorny priklad ve svuj prospech.Nevim zda by jsme uspeli.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Hm. Osobní prospěch je také využití rady !

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dědapetr

Není potřeba dávat do kodexu,stačí na tyto otázky neodpovídat ,pokud Vám vadí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Vím že tohle pravidlo tam je, protože si pamatuju, že sem se asi rok nazpět ptal, na koho byste si vsadili o víkendu v zápase Sparta vs Teplice a ta otázka mi několikrát za sebou zmizela. Když sem se pak ptal, proč mi ji kdo maže, odpověděl mi nečekaně Dr.Axl, že prý otázka odporuje kodexu, protože z ní mám osobní nebo finanční prospěch. Když sem ji vložil znovu a argumentoval tím, že z většiny otázek plyne tazatelům prospěch, ať už osobní (volba povolání, nefunkční počítač, hledání čehokoliv) nebo finanční (alimenty, vypořádání, reklamace, podnikání), otázka se opět vypařila, tentokrát už bez jakéhokoliv vysvětlení.

Tady máš tu zmíněnou citatci, ale osobně si myslím, že celej ten odstavec je jeden velkej nesmysl.

„Odpovědi.cz je místo pro získání znalostí, ne zákazníků, internetového provozu nebo rande. Pokud máte zkušenosti v nějakém oboru nebo specifické hobby a vlastníte webovou stránku, je vpořádku k dobré odpovědi, která je k tématu uvést odkaz na vaši stránku, blog nebo e-mail s nabídkou dalších informací. Není však přípustné uvádět odkaz, který není k tématu, je evidentně nabídkou nebo je zaměřen k osobnímu nebo finančnímu prospěchu. Zároveň jsou nepřípustné návrhy na rande apod.“
Doplňuji:
Tak koukám, když si to teď tak znovu po roce pročítám, že v tom odstavci se píše jenom o odkazech na internetový stránky, takže tímto zpětně žádám o navrácení rok staré otázky Sparta vs Teplice, protože podle toho co se v kodexu píše, mi byla smazána neprávem :) A já si do teď myslel, že jsem pravidla porušil. Tak zřejmě jsem byl nakonec jedním místním uživatelem mystifikován, a ten odstavec není zas taková blbost, jak se na první pohled zdálo.

Upravil/a: bolak

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek