Avatar uživatele
Kelt

Byly by sportovní výkony stejné, lepší nebo horší, kdyby se nepoužívaly žádné přípravky??

Sportovci by nepoužívali žádné léky, drogy, medikamenty, výtažky a pod, byly by světové rekordy v atletice, vzpírání stejné jako dnes. Abych upřesnil, mám na mysli i rychlost úderu v hokeji, tenisu, hráči by v porovnání s těmi co užívají prostředky na tom jak? Mám na mysli všechny olympijské sporty.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3726 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Jiná odpověď.

Doplňuji:
Nejenom medikamenty pomáhají k lepším sportovním výkonům, ale také sportovní vybavení , dresy (plavky,overaly), možnost trénovat ve kvalitních sportovních střediscích bez ohledu na roční období atd.
Pro normálního sportovce bez všech možných povolených i nepovolených dopingů by už dávno skončila možnost vytvořit nový rekord. Proto se vymýšlejí všechna ta důmyslná udělátka, aby to šlo ještě o trošičku rychleji a lépe. Ve vrcholovém sportu se snaží sportovci a jejich trenéři přechytračit přírodu a snaží se popírat fyzické hranice člověka. Jenže o moc dál už to za normálních podmínek nejde.
Kdyby tohle všechno nebylo, tak by určitě byly sportovní výkony slabší. Spíš by ale odpovídali zdravému výkonu fyzicky zdatného sportovce.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Rocker

Jiná odpověď.

Doplňuji:
Souhlasím s Ocko,kdyby dnešní sportovci měli stejné možnosti a podmínky jako třeba před sto lety,určitě by nepodávali lepší výkony než tehdy.

Upravil/a: Rocker

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek