Od pohledu to vypadá brácha salámu Vysočina, takže to asi bude
z českých luhů a hájů. Je tu varianta konspirační, že jej dělají
v Polsku pod jinou značkou a než ho sem dovezou, tak strhnou původní
etiketu a nalepí na ní Křemešnickou.
Myslím si však, že to jsou jen povídačky, protože Kostelecké uzeniny jsou
seriózní společnost!
Viz zde: http://www.kosteleckeuzeniny.cz/vyrobek-kremesnik.html
Pěkná je trvanlivost 2 měsíce a koukám, že je to bezlepkový salám.
Sakra dal si mi brouka do hlavy. Asi jej okoštuju až na něj někde
narazím.
0
před 2669 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je zajímavé, že se vyrábí ze svinského a mraženého masa. Podrobněji
o výrobě salámu Křemešník v Kostelci: 🙂
http://www.vitalia.cz/clanky/salam-s-plisni-na-povrchu-se-vyrabi-z-mrazeneho-masa/
0
před 2669 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |