Avatar uživatele
zjentek

Která země přišla s recepturou k výrobě salámu Křemešník?

Zajímavá 0 před 2669 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Od pohledu to vypadá brácha salámu Vysočina, takže to asi bude z českých luhů a hájů. Je tu varianta konspirační, že jej dělají v Polsku pod jinou značkou a než ho sem dovezou, tak strhnou původní etiketu a nalepí na ní Křemešnickou.
Myslím si však, že to jsou jen povídačky, protože Kostelecké uzeniny jsou seriózní společnost!
Viz zde: http://www.kos­teleckeuzeniny­.cz/vyrobek-kremesnik.html
Pěkná je trvanlivost 2 měsíce a koukám, že je to bezlepkový salám. Sakra dal si mi brouka do hlavy. Asi jej okoštuju až na něj někde narazím.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Je zajímavé, že se vyrábí ze svinského a mraženého masa. Podrobněji o výrobě salámu Křemešník v Kostelci: 🙂
http://www.vi­talia.cz/clan­ky/salam-s-plisni-na-povrchu-se-vyrabi-z-mrazeneho-masa/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek