Avatar uživatele
anonym

3D LED TV na hry

Má tu někdo nějakou vzkušenosti s hraním PC her na 3D televizi?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4564 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
DDarent

Aktivní nebo pasivní??? (aktivní si v tutý době kupujou retardi, co nevědej, že nějaká pasivní technologie existuje).......

Efekt 3D je dost slabej, takže vážně nic moc, proto by už byl lepší dobrej projektor, a když trváš na 3D, tak 3D projektor…

navíc ve většině velkých obchodních domů, si můžeš 3D vyzkoušet…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
P.T.

Spekulace nad ne/výhodami jednotlivých technologií bych přenechal praktické zkoušce. Tvrdit že jedna je lepší než druhá je jak hádat se jestli PS3 nebo XBOX360, plazma nebo LCD, blondýna nebo bruneta.

Důležité je,jestli je hra PRO nebo VE 3D dělaná. Nějaké konverze jsou o ničem. Vznikne prostor, ale ne nijak závratný,natož hluboký a už vůbec se nedostaví efekt „výstupu z obrazovky“ nebo „nekonečně hluboké TV“. Hrál jsem nějakou TPS střílečku (1× na aktivní TV, 1× na pasivní), bylo to super. Akorát mě asi po 20ti minutách (u obou TV) bolely oči. Je to totiž rychlá akce (akční 3D film je proti tomu pomalá exkurze) a mozek byl evidentně zavařený a neměl jsem chuť to hrát ve 3D znovu. Ale každý to vnímá jinak. Já bych to bral s rezervou, alespoň do doby, kdy bude potřeba brýlí.

Projektor je fajn, pokud budete hrát ve tmě nebo v silném šeru. A kdyby měla lampa aspoň dělší životnost než 2–4 tisíce hodin.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek