Avatar uživatele
KubikS7

Které ptačí druhy se vám podařilo pozorovat na krmítkách? Byly mezi nimi i vzácnější druhy?

Můj seznam : sýkora konadra,modřinka , vrabec domácí a polní, zvonek zelený , pěnkava obecná a jikavec , kos obecný , dlask tlustozobý a strakapoud.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? barnajka, beer, www před 4476 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Krmítko nemám, jsem uprostřed sídliště v paneláku ))
P.jikavec, dlask a v.polní jsou dobré úlovky! Ale mimo toho kosa je dnes z uvedených druhů pomalu vše už vzácností..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
barnajka

Oproti beerovi mám výhodu, že i když bydlím na sídlišti plným paneláků, pár metrů od domu mi začíná les, takže přírody si užívám do sytosti. Přesto si nevybavuju, že by mi kdy do krmítka přiletěl někdo jiný než sýkorky, vrabčáčci a kosi. Nicméně nestěžuju ji vůbec – sýkorky miluju úplně nejvíc a kosáčci jsou mí miláčci č.2 :)
Mám štěstí, že naše sídliště je úžasně klidný kout města, plný zeleně – a se zmiňovaným lesem opodál. Často se stane, že se až sem k domům zaběhne ježek, veverka, zajíc..někdy i srnka. Na jaře a v létě zase pozoruju kosy, cukrující hrdličky… Je to prostě nádhera, vždycky se mi rozzáří oči jak malýmu dítěti :))
Už nějaký čas sleduju jednu veverušku – přichází nepravidelně, ale určitě je to pořád jedna a ta samá. Přijde, zaskáče si po stromech před mým barákem..a zase odejde. Nevím proč, ale veverky jsou moje celoživotní láska :)
Jestli máš možnost stáhnout a přehrát, mrkni na moje videa – točila jsem je foťákem, takže kvalita je hrozná, ale jde přece o obsah ;)
http://letecka­posta.cz/887940099

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek